Κυβερνητική ψέκα: Υφυπουργός πιστεύει ότι ο Πούτιν δίνει εντολές στον Βελόπουλο για να ρίξει τον Μητσοτάκη με τα Τέμπη (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου.

Η Νέα Δημοκρατία έχει παράδοση στον… ψεκασμό. Εξάλλου φιλοξενεί στις τάξεις της τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος κατά το παρελθόν υπέβαλλε ερώτηση στη Βουλή για να μάθει αν μας ψεκάζουν.

Το ότι η Νέα Δημοκρατία και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν… ειδική σχέση με την “ψέκα” μπορεί να το διαπιστώσει βλέποντας και ακούγοντας τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο να υποστηρίζει ότι ο Πρόεδρος της Ρωσίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιχειρεί να αποσταθεροποιήσει τον Μητσοτάκη. Πράγματι, οι κυβερνητικοί ξεστομίζουν αυτές τις ανοησίες και υπάρχουν κακόμοιροι παραπλανημένοι συμπολίτες μας, που πιστεύουν τα όσα λένε. Οι άνθρωποι δεν έχουν καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Μητσοτάκης έτσι κι αλλιώς έχει τελειώσει. Οι διεθνείς εξελίξεις έχουν πάρει τον δρόμο τους, με το δίδυμο Τραμπ και Πούτιν να κυριαρχεί και να αλλάζει ριζικά τον κόσμο, όπως τον γνωρίζαμε μέχρι τώρα. Ο Μητσοτάκης θα είναι μία πολιτική παράπλευρη – με νομοτελειακό τρόπο – απώλεια αυτών των εξελίξεων. Κανένας δεν ασχολείται αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα το γράψω αλλιώς μπας και το αντιληφθούν οι κυβερνητικοί: Το να ασχολείται ο Πούτιν με την αποσταθεροποίηση του Μητσοτάκη, είναι σαν, σε εθνικό επίπεδο, να ασχολείται ο Μητσοτάκης με την αποσταθεροποίηση ενός κοινοτάρχη σε ορεινό οικισμό της Ελλάδας.

Ο Ταχιάος μάλιστα πιστεύει ότι ο Πούτιν δίνει εντολές στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να αποσταθεροποιήσει τον Μητσοτάκη με όχημα το έγκλημα των Τεμπών.

Δείτε το βίντεο με τις ανοησίες του Ταχιάου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αποκάλυψη: Το βαθύ (παρα)κράτος του Μητσοτάκη μέσα στην επιτροπή Τσίπρα – Ποιος από τους «41» μιλούσε ως… «βαθύ λαρύγγι» σε σκοτεινά κέντρα;

Ανήκει στους 41 της «επιστημονικής επιτροπής» του Αλέξη Τσίπρα, αλλά φέρεται να είχε ανοικτή γραμμή με το πιο σκοτεινό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού επί ΝΔ. Πόσα γνώριζε ο πρώην πρωθυπουργός;

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1