Κρύβεται ο Μητσοτάκης – Να απαντήσει αν θα αποπέμψει τον Οικονόμου από τη ΝΔ

«Ο κ. Βασίλης Οικονόμου με το πρωινό διακαναλικό παραλήρημά του απλά τα έκανε χειρότερα», σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, σχολιάζοντας την πρωινή «διακαναλική» παρουσία του βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στις ενημερωτικές εκπομπές.

Ο κ. Οικονόμου επέλεξε τα ψέματα αντί της συγγνώμης στους πολίτες για το χαρακτηρισμό «τζαμπατζήδες» επειδή αδυνατούν να πληρώσουν τους τεράστιους λογαριασμούς ρεύματος, αλλά και την επίθεση με fake news κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αυγής.

Ωστόσο, ήδη άλλα στελέχη της κυβέρνησης και του «γαλάζιου» στρατοπέδου τηρούν αποστάσεις, για να μειώσουν το πολιτικό κόστος από τις δηλώσεις του.

«Αφού επιτέθηκε χθες χυδαία στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν τη ρήτρα Μητσοτάκη που ξεπερνά το μισθό ή τη σύνταξή τους και κινδυνεύουν με αποκοπή ρεύματος, λέγοντας ότι “έχουν γαλουχηθεί στο τσάμπα και τώρα πρέπει να πληρώσουν”, τώρα του φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ», όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

«Το ερώτημα λοιπόν παραμένει για τον κ. Μητσοτάκη που κρύβεται: Συμφωνεί με τον γυρολόγο βουλευτή του ή θα τον αποπέμψει από τη ΝΔ;».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.