Κρίσιμες ώρες για τον Κωνσταντίνο Ζούλα στην ΕΡΤ

Ήταν ζεστό το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η κίνηση στο Ραδιομέγαρο ήταν, λόγω της ημέρας, υποτονική. Υπήρχε προσωπικό βάρδιας. Για τούτο και δεν πέρασε απαρατήρητη από «δορυφόρους» της ΕΡΤ η άνοδος του προέδρου της, Κωνσταντίνου Ζούλα.

Μάλιστα φάνηκε περίεργο, όπως λέγεται, το γεγονός ότι πήγε με το δικό του μεταφορικό μέσον και όχι με το υπηρεσιακό όχημα που προβλέπεται και κατευθύνθηκε στην δεξιά πτέρυγα του τετάρτου ορόφου, στην οποία βρίσκεται το γραφείο του.

Λίγη ώρα αργότερα, εθεάθη με σακούλες και κάποιες κούτες τις οποίες έβαλε στο Ι.Χ. και αποχώρησε, εντείνοντας την περιέργεια με την ασυνήθιστη επίσκεψη του τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Θρυλείται ότι ο Ζούλας προετοιμάζεται για την «έξοδο» από την ΕΡΤ, καθώς η θητεία του ολοκληρώνεται στις 16 Σεπτεμβρίου και φαίνεται ότι δεν υπήρχε διάθεση έστω για παράταση της -για ορισμένο χρονικό διάστημα – προκειμένου να κινηθούν διαδικασίες διαδοχής, όπως συνέβη με την διευθύνουσα σύμβουλο, Κατερίνα Κασκανιώτη (παραμένει, διανύοντας τη δεύτερη παράταση των καθηκόντων της).
Εικάζεται ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται- συνεννοημένη κατά μια εκδοχή- παραίτηση Ζούλα, καθώς υπήρχαν μηνύματα για εκτεταμένη δυσαρέσκεια σε (σημαντική) μερίδα της κυβερνώσας παράταξης, από σειρά χειρισμών του και διαχείρισης θεμάτων, στη διάρκεια της προεδρίας του.
Η επόμενη μέρα φαίνεται να είναι προδιαγεγραμμένη, όπως διατείνονται πηγές από τον ραδιοτηλεοπτικό χώρο, που θέλουν τον ραδιοτηλεοπτικό όμιλο Σκάι να υποδέχεται τον απερχόμενο πρόεδρο της ΕΡΤ.

ΠΗΓΗtopontiki.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ