Κοροϊδεύουν τον κόσμο: Το Μαξίμου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Μπογδάνου

Ορθάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής του Κωνσταντίνου Μπογδάνου στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας άφησε ο Γιώργος Γεραπετρίτης πριν ακόμα συμπληρωθούν 24 ώρες από τη διαγραφή του ακροδεξιού γαλάζιου βουλευτή.

Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ ρωτήθηκε εάν υπάρχει τρόπος για την επιστροφή Μπογδάνου στην ΚΟ της ΝΔ, με δεδομένο ότι κατά το παρελθόν βουλευτές που διαγράφηκαν επέστρεψαν.


Η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Γεραπετρίτης έδειξε τον δρόμο της επιστροφής αφού όπως φαίνεται το Μαξίμου έχει μεγάλο άγχος με τις αντιδράσεις της ισχυράς ακροδεξιάς πτέρυγάς του.

Ακολουθεί επί λέξει η ερώτηση και η απάντηση του υπουργού Επικρατείας:

Ερώτηση δημοσιογράφου: Υπάρχει τρόπος με τον οποίο επιστρέφει στην ΚΟ της ΝΔ; Γιατί είναι κάτι το οποίο είναι σύνηθες στις κοινοβουλευτικές ομάδες να γίνεται μια διαγραφή και λίγο μετά με μια δήλωση, μια συμφωνία να επιστρέφει

Απάντηση Γεραπετρίτη: Είναι ένα πολύπλευρο δυναμικό σκηνικό, εδώ βλέπουμε ότι υπάρχουν πολύπλευρες μετεγγραφές μεταξύ διαφορετικών πολιτικών σχηματισμών, ετερόκλητων, βλέπουμε συμμαχίες μεταξύ συνδυασμών που δεν θα το περίμενε κανείς. Είναι προφανές και μέσα στο πλαίσιο ενός δυναμικού πολιτικού παιγνιδιού ότι το οτιδήποτε θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Επικρατείας όπως και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σε ερωτήσεις που δέχθηκαν είπαν ότι δεν τίθεται θέμα να ζητηθεί από τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο να παραιτηθεί από βουλευτής ώστε να επιστραφεί η έδρα στη ΝΔ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση