Κοινές στρατιωτικές δραστηριότητες Αλβανών και Κοσοβάρων

Ο αλβανικός στρατός συνεχίζει τις κοινές δραστηριότητες και ασκήσεις με τις Δυνάμεις Ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου στοχεύοντας στην ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των ένοπλων δυνάμεων των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του αλβανικού υπουργείου Άμυνας ο στόχος της εκπαίδευσης των χερσαίων δυνάμεων της Αλβανίας με τις δυνάμεις ασφαλείας Κοσσυφοπεδίου έχει ως σκοπό στην «τυποποίηση των Τυποποιημένων Διαδικασιών Επιχειρήσεων», στη βελτίωση της συνεργασίας και των διαδικασιών θεραπείας ασθενών.

Αυτή η σημαντική συνεργασία χρησιμεύει ως ένα σημαντικό βήμα προς την ανάπτυξη ικανοτήτων για την αξιολόγηση του NATO MEDEVAL και την αμοιβαία επαγγελματική βελτίωση.

Είναι ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της διαλειτουργικότητας και την αύξηση της ποιότητας των υπηρεσιών υγείας στις στρατιωτικές μας δομές, όπως σημειώνεται.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Μητσοτάκης σκέφτεται να δώσει υπουργείο στον Ανδρέα Λοβέρδο

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου."Παίκτης" του παρασκηνίου μου...

Οι Αμερικανοί θεωρούν τον Μητσοτάκη τελειωμένο – Ο Τραμπ θα συναντήσει τον επόμενο πρωθυπουργό

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου.Στο Μέγαρο Μαξίμου έχουν...

Γιατί σωπαίνει ο Αλέξης Τσίπρας; Η… μικροπολιτική σιωπή θα γυρίσει μπούμερανγκ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Ενώ...