Σοκάρουν οι αναφορές του Μπιλ Γκέτς στις πανδημίες που έρχονται και στον «αποτελεσματικό έλεγχο» των πληθυσμών (vid)

Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός μίλησε και ο Μπιλ Γκέιτς ο οποίος προειδοποίησε για νέες πανδημίες, υποστηρίζοντας παγκόσμια δράση για την καταπολέμηση των ασθενειών και ζητώντας στο τέλος «αποτελεσματικό έλεγχο» των πληθυσμών για καλύτερες διαγνώσεις!

Είπε ότι ο κόσμος χρειάζεται πολύ πιο αποτελεσματικά εμβόλια από αυτά που υπάρχουν σήμερα για την καταπολέμηση ασθενειών και πανδημιών.

Είναι σαφές ότι ο ο ιδρυτής της Microoft αναφέρεται στην παρέμβαση της τεχνολογίας στο ανθρώπινο σώμα για το «καλό» μας.

Με αφορμή τις πανδημίες (που κανείς δεν γνωρίζει πλέον πως ξεσπούν και σε ποιους παράγοντες οφείλονται) η Διεθνής Ελίτ επιδιώκει τον έλεγχο της «πυρηνικής ύπαρξης» των ανθρώπων, δηλαδή της ιδιωτικής τους ζωής (που μετέπειτα θα καταργηθεί στην πράξη).

Την ίδια στιγμή, ο Γκέιτς, προειδοποίησε για τους κινδύνους ανεπαρκούς και άκαιρης διάγνωσης των παθογόνων παραγόντων .

«Σε 10 χρόνια θα πρέπει να έχουμε πολύ καλύτερη διαγνωστική τεχνολογία που θα επιτρέψει τον έλεγχο ολόκληρου του πληθυσμού οποιασδήποτε χώρας σε ένα μήνα».

Όσον αφορά την καταπολέμηση των πανδημιών, ο διεθνιστής επιχειρηματίας αναφέρθηκε στην ανάγκη να ληφθούν γρήγορα μέτρα.

“Πολλοί κίνδυνοι πανδημίας υπάρχουν σε εκείνες τις χώρες που δεν θα έχουν τέτοια ικανότητα επί τόπου τις επόμενες δεκαετίες. Επομένως, εάν λαμβάνετε σοβαρά υπόψη τις πανδημίες, πρέπει να υπάρχει μια παγκόσμια ικανότητα.”, κατέληξε.

Λίγο αργότερα ο Γερμανός αντικαγκελάριος Ρόμπερτ Χάμπεκ μίλησε για την ενεργειακή κρίση, προειδοποιώντας ότι οι κυβερνήσεις μεμονωμένων εθνών δεν πρέπει να επιδιώκουν να προστατεύσουν τους πολίτες τους, αλλά αντίθετα να ακολουθούν «τον κανόνα των αγορών».

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε η Kjerstin Elisabeth Rasmussen Braathen ένα νορβηγικό στέλεχος επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον τραπεζικό και χρηματοοικονομικό τομέα.

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, περιέγραψε την παγκόσμια ενεργειακή αναταραχή ως «μετάβαση», ενώ παραδέχτηκε ότι θα υπάρξουν μαζικές ελλείψεις και οικονομικές δυσκολίες, αλλά ισχυρίστηκε ότι ο «πόνος» «αξίζει τον κόπο».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τεκτονικός πολιτικός σεισμός: Τρεις μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν μεγάλες ανατροπές στις ευρωεκλογές

Η Πυθία αποκαλύπτει Τεκτονικό πολιτικό σεισμό και ραγδαίες εξελίξεις θα...

Η Ράνια Τζίμα διάβασε Periodista.gr, τα τηλέφωνα έσπασαν και ο Κασσελάκης θα πάει στο Mega Channel του Μαρινάκη

Η Πυθία σχολιάζει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....

Βελόπουλος: Αυτοί είναι οι παιδοβιαστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι

Άγνοια δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης για την εισαγγελική πρόταση...

Οι μυστικές δημοσκοπήσεις που γνωρίζει ο Στέφανος Κασσελάκης

Του Νίκου Τσαγκρή Εν αρχή ην ο λόγος και Θεός...