Κατρακυλούν (ήδη) στις μυστικές δημοσκοπήσεις Κασσελάκης και ΣΥΡΙΖΑ χωρίς τον Παύλο Πολάκη (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και πολλοί άλλοι δεν αντιλαμβάνονται ότι ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Αν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ το είχε αντιληφθεί αυτό δεν θα διέγραφε τον Παύλο Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επειδή απαίτησαν κάτι τέτοιο η Δεξιά και η διαπλοκή. Αν το αντιλαμβανόταν αυτό ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θα έδινε τα διαπιστευτήριά του στο κατεστημένο με αφορμή το ανύπαρκτο μπούλινγκ στην συνεργάτιδα του Άδωνη Γεωργιάδη.

Πάμε τώρα παρακάτω.

Με βάση την εξέλιξη αυτή, δηλαδή τη διαγραφή του έντιμου και ακέραιου Παύλου Πολάκη, του μοναδικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε αληθινή αντιπολίτευση στο διεφθαρμένο σύστημα Μητσοτάκη, οι δημοσκόποι έχουν πιάσει ήδη δουλειά.

Όπως μαθαίνω από πολύ καλά ενημερωμένες πηγές, ήδη στις μυστικές δημοσκοπήσεις που διεξάγονται στο παρασκήνιο, ήδη από τα πρώτα 24ωρα μετά τη διαγραφής Πολάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει 3 με 5 ποσοστιαίες μονάδες. Ο Παύλος Πολάκης έχει τεράστια επιρροή στην εκλογική βάση του ΣΥΡΙΖΑ και αυτό θα φανεί.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ