Καταιγίδα εξελίξεων: Τι γίνεται με την υποψηφιότητα της Δώρας Αυγέρη (pic)

Υποψηφιότητα για τη μάχη των Ευρωεκλογών κατέθεσε η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, αναπληρώτρια τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας, Δώρα Αυγέρη.

«Έχω επίγνωση ότι ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και ως εκλεγμένη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μπορέσω να στηρίξω με επιτυχία την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να προστατευθεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να διαφυλαχθεί το νόημα της δικαιοσύνης στην πατρίδα μας», αναφέρει.

Η ανάρτηση της:

Μαζί στη μάχη των Ευρωεκλογών!
Καταθέτοντας την υποψηφιότητά μου στον ISYRIZA, δηλώνω παρούσα σε άλλη μια μεγάλη μάχη του κόμματός μας, σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του. Έχοντας –ως βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης, αναπληρώτρια τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης και αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας– διατρέξει μια πλήρη, περιεκτική και δυναμική πορεία μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο, αντλώ απ’ αυτήν το πολιτικό παράδειγμα και το οργανωτικό υπόδειγμα για μια εξίσου ισχυρή κοινοβουλευτική παρουσία σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Από τη συμμετοχή μου στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής που ερεύνησε το σκάνδαλο Novartis μέχρι την άσκηση κάθε διαθέσιμου μέσου κοινοβουλευτικού ελέγχου απέναντι στο καθεστώς ΝΔ-Μητσοτάκη, συνέβαλα στους πολιτικούς και οργανωτικούς στόχους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ· τόσο με την ενδυνάμωση κι ενίσχυση του αντιπολιτευτικού και προγραμματικού μας λόγου όσο και με τη διαρκή, φυσική παρουσία μου στις μάχες που δώσαμε εντός κι εκτός κοινοβουλίου. Η στάση μου αυτή επιβραβεύτηκε με την αύξηση της εκλογικής μου επιρροής τόσο σε ποσοστό όσο και σε απόλυτο αριθμό, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εκλογική περιφέρεια, τη Β’ Θεσσαλονίκης, την οποία κάθε έμπειρος αναλυτής αναγνωρίζει ως μικρογραφία των πολιτικών και κοινωνικών συνθηκών της επικράτειας.
Αν, όμως, όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα, το νόημα και την ουσία μιας επιτυχημένης κοινοβουλευτικής θητείας, είναι η σημερινή συγκυρία της πανθομολογούμενης διάβρωσης των δημοκρατικών θεσμών που με κινητοποιεί στην κατεύθυνση άλλης μιας εκλογικής μάχης· την οποία προτίθεμαι να δώσω με πνεύμα συντροφικότητας και ακατάπαυστης στήριξης της κοινής μας πορείας έως τις εθνικές εκλογές με Πρόεδρο τον Στέφανο Κασσελάκη.
Έχω επίγνωση ότι ως υποψήφια ευρωβουλευτής αλλά και ως εκλεγμένη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, θα μπορέσω να στηρίξω με επιτυχία την Ελλάδα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, προκειμένου να προστατευθεί το δημοκρατικό κεκτημένο και να διαφυλαχθεί το νόημα της δικαιοσύνης στην πατρίδα μας.
Έχω επίγνωση ότι η κοινή μας προσπάθεια θα προσαυξήσει το πολιτικό μας κεφάλαιο προς στην τελική αναμέτρηση των εθνικών εκλογών.
Επιθυμώ να είμαι κοινωνός αυτής της προσπάθειας και παράγοντας νίκης!
Με τη νίκη!

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου