Καταιγίδα εξελίξεων στον ΣΚΑΪ – Στα χέρια του Ατζούν Ιλιντζαλί ο απόλυτος έλεγχος (vid)

Αυτό που φαινόταν εδώ και καιρό ότι θα γίνει στον ΣΚΑΪ φαίνεται ότι παίρνει σάρκα και οστά από τη νέα σεζόν, με την Acun Medya να αναλαμβάνει σχεδόν εξολοκλήρου την prime time του καναλιού με 3 μεγάλα ριάλιτι, όπως μεταδίδει το dailymedia.com.gr. Μέσα σε αυτά δε θα είναι το Survivor αλλά ούτε και η περυσινή αποτυχία του I’ m a celebrity get me out of here.

The Voice



Aν το ριάλιτι-talent show ξεκινήσει κανονικά τον Σεπτέμβριο πολλές θα είναι οι αλλαγές με πρώτη τη στελέχωση των 4 κόουτς, αφού μόνο ένας εξ αυτών, ο Σάκης Ρουβάς, έχει κάνει μία αρχική κουβέντα για να ξαναβρεθεί στην περιστρεφόμενη πολυθρόνα του.

Τα γυρίσματα του ελληνικού The Voice γινόντουσαν στο κλειστό του Γαλατσίου, ένα ολυμπιακό ακίνητο το οποίο φιλοξενεί το Christmas Theatre και διάφορες άλλες παραγορές του Acun Ilicali. Όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Super Κατερίνα το μεγάλο κόστος υποχρεώνει την παραγωγή να σκεφτεί την επιλογή της Τουρκίας ως χώρο των γυρισμάτων.

Εκεί υπάρχει ήδη ένα έτοιμο στημένο στούντιο για τις ανάγκες του τούρκικου The Voice. Το πώς θα πραγματοποιηθεί ένα ελληνικό talent show σε άλλη χώρα, είναι κάτι που η παραγωγή του Acun δεν έχει αποδείξει ακόμα καθώς στο παρελθόν έχουμε δει μόνο ριάλιτι εγκλεισμού (βλ. Survivor, I’ m a celebrity get me out of here, Powe of Love) να μεταφέρουν παίκτες σε άλλη χώρα.

Exatlon


Το Exatlon, παίζεται ήδη σε άλλες χώρες, τα δικαιώματα ανήκουν στον Τούρκο παραγωγό και τα γυρίσματα γίνονται επίσης στον Άγιο Δομίνικο σχετικά κοντά στην παραγωγή του Survivor. H βασική διαφορά είναι ότι οι παίκτες του δεν πεινούν, δεν εξαντλούνται από την πείνα με αποτέλεσμα να κλέβουν κλέβουν φαγητό και τσιγάρα, αλλά παλεύουν αναμεταξύ τους σε πολύ δύσκολα αγωνίσματα. Γι’ αυτό εξάλλου οι παίκτες είναι όλοι πρωταθλητές στα αγωνίσματά τους ή πολύ αθλητικοί σταρ του θεάματος.

Για τον ρόλο του παρουσιαστή του πολύ δυναμικού παιχνιδιού έχουν ακουστεί τα ονόματα του Κωνσταντίνου Βασάλου, του Γιώργου Αγγελόπουλου και του Στάθη Σχίζα, αφού το μόνο σίγουρό έιναι ότι ο Γιώργος Λιανός δε θα μπορεί να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι λόγω της επιστροφής του στην Αθήνα για το επόμενο The Voice.

Tempting Fortune


Βασική διαφορά σε σχέση με το Exathlon είναι ότι δε μιλάμε για πολύμηνο ριάλιτι με καθημερινά επεισόδια καθώς η αγγλική παραγωγή είχε μόλις 6 επεισόδια. Γι’ αυτό το ριάλιτι, ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Χρήστου Φερεντίνου. Στο παιχνίδι υπάρχουν δύο βερσιόν, μία με απλούς παίκτες και μία με celebrities.

Tο Tempting Fortune είναι μία πολύ πρόσφατη παραγωγή του Channel 4, μόλις του 2023, της οποίας τα δικαιώματα εξασφάλισε ο Acun. Στην πραγματικότητα είναι παιχνίδι δράσης και περιπέτειας και στο διάρκειας 18 ημερών οδοιπορικό οι 12 παίκτες του παιχνιδιού έρχονται αντιμέτωποι με συναρπαστικές δοκιμασίες και «πειρασμούς», όπως φαίνεται και στο όνομα του παιχνιδιού για τις οποίες οι παίκτες πρέπει να πληρώσουν για να απολαύσουν, αφαιρώντας το ποσό από το τελικό έπαθλο, που είναι και ο τελικός στόχος του παιχνιδιού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...