Καταιγίδα εξελίξεων με τον Μάριο Ηλιόπουλο της ΑΕΚ – Όργιο φημών για είσοδο στα media (vid)

Έντονη κινητικότητα καταγράφεται στον χώρο των media, σε σχέση με την τηλεοπτική αγορά. Ανάμεσα στα πολλά που ακούγονται είναι και το ενδιαφέρον που εκδηλώνει ο Φίλιππος Βρυώνης να επιστρέψει (μέσω πανελλαδικού καναλιού) στο τηλεοπτικό τοπίο.

Οπως γράφει το BigMouth o Βρυώνης, δείχνει αποφασισμένος να επιχειρήσει ξανά στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι. H στήλη του powergame σχολιάζει όμως: «Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μόνο ως φάρσα μπορώ να εκλάβω τη σχετική πληροφορία»!

Σύμφωνα με το BigMouth, εκτός από τον Βρυώνη, άλλες φήμες που κυκλοφόρησαν στην μιντιακή πιάτσα ήθελαν τον νέο ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, ακτοπλόο Μάριο Ηλιόπουλο, να φλερτάρει (και μάλιστα για τα καλά) με την ιδέα να επεκτείνει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και στον χώρο των media.


Από την πλευρά του το DarkRoom του Newmoney αναφέρεται στο ενδιαφέρον καναλαρχών να μπουν στο Open χωρίς να φύγει ο Σαββίδης προκειμένου να τσοντάρουν στα 20 εκατομμύρια που λείπουν από το κανάλι ετησίως, γιατί ούτε ο Σαββίδης έχει τέτοια ρευστότητα στην Ελλάδα λόγω sanctions, ούτε όμως και οι καναλάρχες θέλουν να τους χωθεί κανένας άλλος παίκτης με χοντρό πορτοφόλι και να σπάσει τη διαφημιστική πίτα περισσότερο, με αποτέλεσμα να χάνουν οι ίδιοι κι άλλα λεφτά.


Μάλιστα η στήλη γράφει περί μίας συνάντησης, για αυτήν την ομολογουμένως πρωτότυπη συμμαχία με σκοπό να παραμείνει το Open «ως εστί και ευρίσκεται» και μακριά από τα χέρια ενός νέου εισβολέα επιχειρηματία.
Η τηλεοπτική πηγή του DarkRoom ανέφερε σχετικά: «Εχεις ακούσει τίποτα για τον Λεβαντάτε;». Και στο ερώτημα “ποιος είναι αυτός” αναφέρθηκε στον Μάριο Ηλιόπουλο που προσφάτως πήρε την ΑΕΚ και στην τελετή παρουσίασής του έβγαλε ένα ενθουσιώδες λογύδριο στα ισπανικά, υπέρ του προπονητή Αλμέιδα της κιτρινόμαυρης ομάδας (Levantate, Vamos, Vega, Forza AEK, κ.λπ.).

«Οντως λοιπόν ακούστηκε στην πιάτσα ότι ο Μάριος Ηλιόπουλος μιλάει για το Open και όπως είπε η πηγή , μερικοί εκ των καναλαρχών κάθε άλλο παρά στο πνεύμα του Vamos, Forza ΑΕΚ, Vega, Levantate είναι. Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θα κάνει ο Ηλιόπουλος, αλλά βαθιά από μέσα ακούω να ζυγώνει η απαλή μουσική του Νίνο Ρότα στο άγριο τοπίο των καναλιών» σχολιάζει το DarkRoom.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ