Καταγγελία – βόμβα κατά της Τατιάνας Στεφανίδου για την υπόθεση του παιδοβιαστή του Κολωνού

Με εξώδικα κατά των καναλιών θα απαντήσει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης που έζησε την φρίκη στα χέρια του 53χρονου βιαστή και μαστροπού στον Κολωνό.

Η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε ότι ουσιαστικά έχει γνωστή η ταυτότητα του παιδιού καθώς δημοσιογράφοι βρίσκονται διαρκώς έξω από το σπίτι της οικογένειας, ενώ κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία δημοσίευσε φωτογραφία της 12χρονης που αν και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά της, εντούτοις η ταυτότητα μπορούσε να γίνει γνωστή. Όπως είπε η δικηγόρος, πρόκειται για τη δεύτερη διαπόμπευση του παιδιού.

Συγκεκριμένα, η Ασπασία Ταραχοπούλου τόνισε μιλώντας στο Mega τόνισε τα εξής: «Έχω ένα σοβαρό παράπονο από τα κανάλια και από τους δημοσιογράφους. Δεν έχουν σεβαστεί το γεγονός ότι η υπόθεση αφορά ένα ανήλικο παιδί, ένα παιδί που είναι σήμερα 12 ετών σήμερα, τότε που γινόταν ό,τι γινόταν, δεν ήταν καν 12 χρονών. Είναι ολημερίς και ολονυχτίς έξω το σπίτι της οικογένειας. Έχουν στοχοποιήσει το παιδί. Έχει γίνει γνωστή η ταυτότητά του».

Στη συνέχεια η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης, κατήγγειλε την Τατιάνα Στεφανίδου. «Η κυρία Στεφανίδου έμαθα ότι δημοσιοποίησε φωτογραφία του παιδιού με pixel. Είναι απαράδεκτο αυτό. Ετοιμαζόμαστε να στείλουμε εξώδικα σε όλα τα κανάλια. Πρέπει να σταματήσει η έκθεση του παιδιού στη δημοσιότητα γιατί αυτό αφορά το μέλλον του παιδιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δηλώσεις έγιναν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τη σύζυγό του, λέγοντας: «Μπορεί μερικές φορές να υπάρχει υπερβολή στο κυνήγι της είδησης, αλλά δεν είδα πουθενά ούτε τη φωτογραφία του κοριτσιού ούτε τίποτα άλλο».

Η δικηγόρος επανήλθε λέγοντας: «Εγώ πάντως πληροφορήθηκα ότι φάνηκε η φωτογραφία του παιδιού με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του στην εκπομπή της κυρίας Στεφανίδου. Η έρευνα είναι στα χέρια της αστυνομίας και της ανάκρισης, όχι των δημοσιογράφων. Θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εφόσον έχετε να κάνετε με ένα ανήλικο παιδί».

ΠΗΓΗavgi.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.