«Κατέρρευσε» στον ΣΚΑΪ ο Άρης Πορτοσάλτε που στηρίζει Αχτσιόγλου όταν αντιλήφθηκε ότι την Κυριακή θα κερδίσει ο Κασσελάκης (vid)

«Κατέρρευσε» ο θερμός υποστηρικτής της Έφης Αχτσιόγλου, Αρης Πορτοσάλτε και από τα πυρά του δεν γλύτωσαν ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης, ούτε ο Παύλος Πολάκης, ούτε ο Νίκος Παππάς και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη ως «ξεπερασμένο» και «παλιό υλικό ΣΥΡΙΖΑ» τον Στ. Κασσελάκη λέγοντας πως για τον ίδιο θα ήταν ιδανικό να είναι ο επόμενος πρόεδρος γιατί σύμφωνα με τα λεγόμενα του «αν ο Τσίπρας έφαγε είκοσι, ο Κασσελάκης έχει τους τριάντα στο νερό».

Έχει χάσει την ψυχραιμία του.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ