«Κατέρρευσε» σε ζωντανή μετάδοση ο πολιτικός απατεώνας Μητσοτάκης μετά τον εκλογικό διασυρμό – Ανατροπή με τον ανασχηματισμό

«Έλαβα το μήνυμα», σημείωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρώτη του συνέντευξη μετά το δυσμενές αποτέλεσμα των ευρωεκλογών για τη ΝΔ. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, ο πρωθυπουργός τόνισε πως θα γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε προβληματισμένος αλλά και ανακουφισμένος από το αποτέλεσμα. «Και αυτό γιατί καλύτερα αν έπρεπε να στείλει ο λαός ένα μήνυμα να το στείλει τώρα, γιατί έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας για διορθωτικές κινήσεις».

«Πολλοί που δεν μας ψήφισαν δεν πήγαν αλλού, έμειναν σπίτι τους. Μας είπαν με τον τρόπο τους “σας εμπιστευόμαστε αλλά πηγαίνετε πιο γρήγορα, γίνετε καλύτεροι».

Επιχειρώντας να αποκωδικοποιήσει το αποτέλεσμα επεσήμανε πως πολλοί ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα, ενώ κάποιοι δεν πείστηκαν για τη σημασία των συγκεκριμένων εκλογών. «Έβλεπα τα προβλήματα και αντιλαμβάνομαι γιατί κάποιοι πολίτες επέλεξαν με την ψήφο ή την σιωπή να στείλουν το μήνυμα. Ταυτόχρονα, όμως, νομίζω ότι αποδοκιμάστηκε η αντιπολίτευση των λεφτόδεντρων, αυτοί που έταξαν 45 δισ. πήραν 14,5%. Ξεράθηκαν τα λεφτόδεντρα».

Επιμέρους διορθώσεις στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών

Ο πρωθυπουργός διαμήνυσε πως δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στο νόμο για την ισότητα στο γάμο, ενώ προανήγγειλε επιμέρους διορθώσεις στη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών. «Αλλαγή στον κεντρικό πυρήνα της πολιτικής μας δεν θα υπάρξει», είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...