«Κατέρρευσε» και έκλαψε μπροστά στην κάμερα η Όλγα Τρέμη (vid)

Η Όλγα Τρέμη την Κυριακή 23/6 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Black Box» με τη Μάγκυ Δούση.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, μίλησε για το τελευταίο βράδυ που βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega.

Η Όλγα Τρέμη αφού παρακολούθησε ένα μικρό απόσπασμα από το τελευταίο δελτίου ειδήσεων που είχε κάνει, είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσε πολύ κλάμα τότε. Ήμουν και συγκινημένη και τρακαρισμένη, τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τρακ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Στα δελτία ειδήσεων οι ρόλοι είναι πολύ περιοριστικοί και έχουν κανόνες, δεν επιτρέπουν και ιδιαίτερη έκφραση του συναισθήματος».

«Εκείνη όμως ήταν μια, πραγματικά, μοναδική βραδιά. Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά. Εν τω μεταξύ έκλαιγαν και απ’ έξω αλλά εγώ βέβαια δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό όσο βρισκόμουν μέσα στο στούντιο. Με το που βγήκα με περίμεναν πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλές ζεστές αγκαλιές», πρόσθεσε η Όλγα Τρέμη.

«Πολλοί άνθρωποι ήταν συγκινημένοι και μου είχαν κάνει και μια τούρτα αποχαιρετιστήρια. Αυτό έγινε εκείνη την ημέρα, εκείνο το βράδυ», κατέληξε η Όλγα Τρέμη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τρέμει το φιάσκο του αιώνα – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη «παγώνουν» τη Chevron για την Κρήτη

Αγωνία στην Αθήνα: Η Chevron δεν έχει καταθέσει ακόμη προσφορά για τα οικόπεδα νότια της Κρήτης και της Πελοποννήσου – Πιέσεις από Τουρκία και Λιβύη, κίνδυνος γεωπολιτικής ήττας

Βόμβα στην ελληνική οικονομία: Σενάρια συγχωνεύσεων τραπεζών – Κοσμογονικές αλλαγές θα ανατρέψουν τα πάντα

Σενάρια τραπεζικών συγχωνεύσεων που μπορεί να μειώσουν τις συστημικές τράπεζες από τέσσερις σε τρεις

Πολιτική «βόμβα»: Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού, οι ανατροπές στις ισορροπίες και το ποσοστό που τρομάζει

Το σενάριο αυτόνομης καθόδου της Καρυστιανού μπορεί να ανατρέψει τις πολιτικές ισορροπίες. Ποσοστά έως 20%, ρόλος-κλειδί σε συμμαχίες και πιθανά ρίσκα

Οι Γερμανοί διασύρουν τον Μητσοτάκη: «Εξαγοράζει δημοσιογράφους και ελέγχει τα ΜΜΕ!»

Taz: Ο Μητσοτάκης ελέγχει τα ΜΜΕ με «αγορασμένους» δημοσιογράφους...