«Κατέρρευσε» η Ιωάννα Μάνδρου στο Mega: «Δεν έχω καμία ανάμειξη. Δεν ήθελα να φύγει από το κανάλι»

Στον καναπέ της εκπομπής Buongiorno κάθισε το πρωινό της Τρίτης (24/9) η Ιωάννα Μάνδρου. Η δημοσιογράφος, μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της στο MEGA από τον ΣΚΑΪ και την ταυτόχρονη αποχώρηση της Άννας Κανδύλη από το δυναμικό του Μεγάλου Καναλιού, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της και να διαψεύσει οποιαδήποτε ανάμειξή της στη συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Θέλω να απαντήσω. Εκτιμώ πάρα πολύ τη συνάδελφο, βρισκόμαστε στα δικαστήρια τα τελευταία 15-20 χρόνια. Επουδενί δεν ήθελα να φύγει από το MEGA, ήταν μία δική της απόφαση. Εγώ δεν ενεπλάκην σε αυτή της την απόφαση», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Μάνδρου.
«Με στεναχώρησε πάρα πολύ το γεγονός ότι αποχώρησε. Της εύχομαι τα καλύτερα για ό,τι κάνει και σε κάθε περίπτωση, αν έμενε, θα είχαμε μία άριστη συνεργασία, όπως έχω πάντα τα τελευταία 20 χρόνια που είμαι στην τηλεόραση και τα 40 που είμαι στη δημοσιογραφία», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η δημοσιογράφος.
«Βέβαια, η προσωπική απόφαση ενός συναδέλφου είναι σεβαστή, όπως και η αποδοχή της από την εταιρεία. Εγώ προσωπικά αισθάνθηκα πολύ δυσάρεστα. Είναι δύσκολη η θέση μου, όχι γιατί είχα κάποια ανάμειξη σε αυτό αλλά ανθρώπινα στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν μίλησα ακόμη μαζί της, γιατί χθες ανακοινώθηκε η μεταγραφή μου, αλλά θα το κάνω σήμερα. Δεν μίλησα με κανέναν συνάδελφο», κατέληξε κλείνοντας το θέμα η Ιωάννα Μάνδρου.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου