«Κατέρρευσε» από συγκίνηση η Έλλη Στάη μετά τη θλιβερή είδηση (vid)

Λίγα λόγια για τον Τάσο Μπιρσίμ που πέθανε θέλησε να πει η Έλλη Στάη πριν ξεκινήσει χθες βράδυ το πολιτικό σχόλιό της στο δελτίο του OPEN με την Εύα Αντωνοπούλου. Η δημοσιογράφος δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της βλέποντας τα πλάνα απο πολιτικές συγκεντρώσεις που έπαιξαν νωρίτερα… Και ανέφερε: «Βλέποντας τώρα τις εικόνες από προεκλογικές συγκεντρώσεις, θυμήθηκα τις παλιές εκείνες και θα ήθελα, πριν πούμε οτιδήποτε για τα πολιτικά τεκταινόμενα, να πω δυο κουβέντες για τον χαμό του Τάσου Μπιρσίμ. Αυτού του πολύ σημαντικού σκηνοθέτη των μίντια. Ο Τασούλης μας, έτσι τον λέγαμε. Ήμουν και εγώ μία από αυτούς που τους πήρε από το χεράκι, από την πρώτη μέρα και μας γνώρισε τις κάμερες και όλα αυτά τα οποία γίνονται μπρος και πίσω από τις κάμερες. Πραγματικά σημαντικός γιατί σε μια εποχή που δεν υπήρχαν τα τεχνολογικά μέσα που υπάρχουν σήμερα, η εικόνα που έβγαζε ήταν εικόνα σαν να είχε δέκα drones, σαν να είχε ό,τι υπάρχει σήμερα, πριν από 30 χρόνια αυτό».

«Ήμουν και γω μία από αυτούς που πήρε από το χεράκι και μας έμαθε αυτό το οποίο έπρεπε να μάθουμε για να πορευτούμε» κατέληξε η Ελλη Στάη.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...