Κατάπτυστη ανάρτηση για Κασσελάκη από υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο του Σγουρού (pic)

Μία αισχρή ανάρτηση, που ακολουθείται και από μία δεύτερη ανάλογης «ποιότητας», έκανε ένας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού, για τον Στέφανο Κασσελάκη που διεκδικεί την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Μιχάλης Μπέλλας, σχολίασε με τον δικό του, κατάπτυστο τρόπο, την υποψηφιότητα Κασσελάκη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, με μία ανάρτηση ντροπιαστική.

Και σαν να μην έφτανε αυτός ο «οχετός», ο κ. Μπέλλας θεώρησε καλό να ανεβάσει και δεύτερη ανάρτηση, ανάλογου ύφους, με την οποία σχολιάζει, για την ακρίβεια υβρίζει, τον σύντροφο του Στέφανου Κασσελάκη.

Ιδού:

Ο Μιχάλης Μπέλλας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του ως περιφερειακού συμβούλου με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.