Κατάντια και κιτρινισμός: Ο Κούλογλου διέσπειρε τα fake news για τον Στέφανο Κασσελάκη (vid)

Η Πυθία καταγράφει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Τόσα χρόνια στο κουρμπέτι έχω καταλάβει το εξής: Τα μεγαλύτερα ψέματα γίνονται πιστευτά και μάλιστα με πολύ μεγάλη ευκολία. Και συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο όταν κάποιος παρουσιάζει ωμή την αλήθεια. Η αλήθεια δεν αρέσει. Ο κόσμος δύσκολα τον αποδέχεται. Σαν να έχει δημιουργηθεί ένας μηχανισμός άρνησης στο συλλογικό ασυνείδητο.

Θα σας δώσω τρία παραδείγματα:

  1. Όταν το 2021 το PERIODISTA.GR αποκάλυπτε τον σχεδιασμό του συστήματος για να προωθήσει την Έφη Αχτσιόγλου στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Το 2021 τα γράφαμε – μας την είχαν “πέσει” κάνοντας λόγο για ανοησίες από την πλευρά μας ή για fake news ή για εκτός πραγματικότητας σενάρια. Εμείς είχαμε δώσει ολόκληρο το ρεπορτάζ, αναλυτικά, σε συνέχειες και είχαμε επιμείνει, αλλά ο κόσμος δεν ήθελε να πιστέψει. Τελικά, το 2023 η Έφη Αχτσιόγλου εμφανίστηκε ως υποψήφια για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.
  2. Όταν παραμονές των εθνικών εκλογών του 2023 γράφαμε για τις αληθινές εκτιμήσεις των δημοσκόπων, γράφαμε δηλαδή ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχανε με 20 μονάδες διαφορά, ο καθοδηγούμενος όχλος μας κατηγόρησε για fake news, για σενάρια επιστημονικής φαντασίας, μέχρι και ότι το PERIODISTA.GR ήταν στη Λίστα Πέτσα. Βέβαια, στη λίστα Πέτσα δεν ήμασταν και βέβαια ΜΟΝΟ ΤΟ PERIODISTA.GR προέβλεψε το αποτέλεσμα των εκλογών.
  3. Όταν στις αρχές του καλοκαιριού του 2023 γράφαμε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης θα εμφανιζόταν ως υποψήφιος και ήταν αυτός που θα κέρδιζε τη μάχη για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, πάλι συνέβησαν τα ίδια. Μάλιστα επικοινωνούσαν διάφοροι με την ιστοσελίδα μας και ο εκδότης και διευθυντής του PERIODISTA.GR, Δημήτρης Μπεκιάρης, στην ερώτηση για τον Στέφανο Κασσελάκη “Ποιος είναι αυτός;”, απαντούσε “Ο επόμενος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ”. Μόνο το PERIODISTA.GR και αυτή εδώ η στήλη προέβλεψε με ακρίβεια το αποτέλεσμα.

Δείτε τώρα το ακριβώς αντίθετο.

Στέλιος Κούλογλου. Πρώην ευρωβουλευτής και… έγκυρος (;) δημοσιογράφος. Δείτε τι δημοσιογραφία κάνει. Δημοσιογραφία μεσημεριανάδικου. Αυτός διέσπειρε τη φήμη ότι δήθεν ο Στέφανος Κασσελάκης διερεύνησε την πιθανότητα να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή. Για λόγους που περιέγραψα πιο πάνω ο κόσμος το πίστεψε.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί το κατάντημα του Κούλογλου:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...