Κασσελάκης: «Εθελοντική δωρεά από τράπεζες σε δημόσια αγαθά, είναι ξέπλυμα ολιγοπωλιών» (pic)

Ο Στέφανος Κασσελάκης σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης για «χρηματική ενίσχυση» από τις τράπεζες σε δημόσια αγαθά, έκανε λόγο για «ξέπλυμα ολιγοπωλιών».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανάμεσα στα μέτρα που ανακοίνωσε για τις τράπεζες, περιέλαβε και την μεταφορά 100 εκατομμύρια ευρώ από το χρηματοπιστωτικό σύστημα για να διατεθούν είτε για την ανακαίνιση υφισταμένων, είτε για το χτίσιμο νέων σχολικών κτιρίων βάσει του Προγράμματος «Μαριέττα Γιαννάκου», δηλαδή για δημόσια αγαθά.

Αυτό δεν έμεινε ασχολίαστο από τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας, που είπε χαρακτηριστικά: «Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους…εθελοντική δωρεά από τράπεζες για δημόσια αγαθά-δικαιώματα είναι ξέπλυμα ολιγοπωλίων που δεν ρυθμίζει το κράτος».

Να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους…εθελοντική δωρεά από τράπεζες για δημόσια αγαθά-δικαιώματα είναι ξέπλυμα ολιγοπωλίων που δεν ρυθμίζει το κράτος.

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.