«Καρφί» Άδωνι σε Αυγενάκη: «Αν το κόμμα σου ζητήσει την έδρα πρέπει να τη δίνεις»

«O Κυριάκος Μητσοτάκης αντέδρασε σε πρώτο χρόνο» και «επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά» στην υπόθεση του Λευτέρη Αυγενάκη, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, μία ημέρα μετά τη διαγραφή του βουλευτή Ηρακλείου από την Κ.Ο. της Ν.Δ.

«Το πρωί βγήκε το βίντεο μέχρι με μεσημέρι είχε διαγραφεί, κι αυτό γιατί ακολουθήθηκε όλη η τυπική διαδικασία και της Βουλή και του κόμματος» ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

«Στη δικιά μας παράταξη πράξεις βίας δεν γίνονται ανεκτές ούτε κατά κεραία και η φράση ‘έχω ασυλία’ που φέρεται να είπε στον αστυνομικό εκτός από εξοργιστική είναι και ανόητη» πρόσθεσε.

Ο υπουργός Υγείας παρατήρησε πως «είναι απολύτως προφανές ότι ο κ. Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού εκείνη τη στιγμή», αλλά, όπως έσπευσε να προσθέσει, «δεν υπάρχει δικαιολογία».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης σημείωσε: «Δεν δέχομαι καμία υπόδειξη από την Αριστερά. Προχθές η κ. Φωτίου στη Βουλή έβριζε την κ. Κεφαλογιάννη».

Σχετικά με την άρνηση του Λευτέρη Αυγενάκη να παραδώσει την έδρα, παρατήρησε: «Δεν θυμάμαι πολλούς βουλευτές να έχουν παραδώσει έδρα. Η άποψη μου για την έδρα και την έχω αποδείξει με παραίτηση, είναι ότι όταν εκλέγεσαι με μια παράταξη η έδρα δεν είναι δική σου 100%».

«Ηθικά αν το κόμμα σου ζητήσει την έδρα πρέπει να τη δίνεις. Το Σύνταγμα στου επιτρέπει να την κρατήσεις» κατέληξε.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....