«Καλώς τον 13 – 0» – Πρωτοφανής εξευτελισμός του Νίκου Παππά σε πανελλαδική μετάδοση από δημοσιογράφο της Εφημερίδας των Συντακτών (vid)

Ο απεσταλμένος της Εφημερίδας των Συντακτών και της efsyn.gr, Νίκος Παπαδημητρίου, ρώτησε τον Νίκο Παππά: Σας ακούσαμε να λέτε απαντώντας σε σχετικό ερώτημα ότι δεν μειώθηκε ούτε ένας φόρος. Μια εβδομάδα πριν ο πρωθυπουργός εξήγγειλε 12 μέτρα μείωσης ύψους 900 εκατομμυρίων ευρώ, ανάμεσά τους μείωση ασφαλιστικών εισφορών, κατάργηση τέλους επιτηδεύματος και νομιμοποίηση επιστροφής του ειδικού φόρου κατανάλωσης προς τους αγρότες. Είναι λίγα; διαφωνείτε με τα μέτρα; Το κόμμα έχει να προτείνει κάτι άλλο; Και κάτι ακόμη, δεν θα αργήσει ο καιρός που θα βρεθείτε σε μια κοινοβουλευτική σύγκρουση κορυφής έχοντας απέναντί σας και τον πρωθυπουργό. Με βάση σχόλια που βλέπουμε στον φιλοκυβερνητικό Τύπο μπορεί κανείς να εικάσει πώς θα σας αποκαλέσει ο πρωθυπουργός. Φαντάζομαι θα πει «καλώς τον 13 – 0».

Ο Νίκος Παππάς χαμογέλασε με νόημα και απάντησε ξεκινώντας από το δεύτερο σκέλος και ξεκαθαρίζοντας ότι «το ποσοστό του ελληνικού λαού που έχει εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη είναι γύρω στο 15 – 20%, είναι πρωτοφανές». Έσπευσε να συμπληρώσει «προτείνω στον κ. Μητσοτάκη να μετονομάσει τον νόμο με τον οποίο με παρέπεμψε στην Δικαιοσύνη σε νόμο Μητσοτάκη-Παππά», καθώς, όπως είπε, τον έχει εφαρμόσει ανελλιπώς και ο πρωθυπουργός «με μια μόνο εξαίρεση, κατάργησε την υποχρέωση των ιδιοκτητών να πληρώσουν το τίμημα των αδειών».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ