Κακόμοιρο Δεξιό τρολ κλαψουρίζει στo twitter επειδή ιδιοκτήτης δημοσιογραφικού οργανισμού έδωσε εντολή να «σκίσουν» τον Μητσοτάκη (pic)

Η Πυθία σχολιάζει

Το κακόμοιρο δεξιό τρολ ένιωσε μεγάλη έκπληξη. Κλαψουρίζει στο twitter. Έμαθε ότι η ιδιοκτησία μεγάλου δημοσιογραφικού οργανισμού θέλει να σκίσουμε την κυβέρνηση, λέει. Και άλλα, τα γίδια στο μαντρί, τα κακόμοιρα, λοβοτομημένα γαλάζια τρολς του διαδικτύου μένουν με το στόμα ανοιχτό μετά από την αποκάλυψη, που αναμένεται να προκαλέσει… σεισμό. Δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο. Που ακούστηκε; Που ακούστηκε δημοσιογραφικοί οργανισμοί να “σκίζουν” κυβερνήσεις. Εξάλλου εδώ και οχτώ χρόνια οι δημοσιογραφικοί οργανισμοί στηρίζουν τον… πολυχρονεμένο Μητσοτάκη. Όταν οι… ιδιοκτησίες έδιναν εντολή να “σκίζουν” τους άλλους ήταν όλα καλά.

Όμως, όλοι το γνωρίζουν: Στο τέλος “Οι Σουλτάνοι σκοτώνουν τους υποτακτικούς”. Οι ολιγάρχες τους πρωθυπουργούς. Οι πρωθυπουργοί τα τρολς. Και πάει λέγοντας.

Να σας πληροφορήσω ότι όταν έρθει η ώρα θα βγουν οι κουκούλες και τότε να δείτε γέλια. Εξάλλου, πάντοτε μένουν ίχνη. Ακόμη και αν ο “κουκουλοφόρος” δεν το φαντάζεται. Ακόμη κι εκεί που δεν το περιμένει… Μάλιστα μαθαίνω ότι οι… ιδιοκτησίες έχουν πολλά από τα στοιχεία για τους κουκουλοφόρους στα χέρια τους. Όλα στην ώρα τους.

Προς το παρόν, δείτε τον κακόμοιρο υποστηρικτή της κυβέρνησης στον αγώνα που δίνει, ενώ η Αττική έχει καεί Κρίμα. Δουλειά είναι και αυτή. Τι να κάνει ο κακομοίρης;

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ