Και δεύτερο βίντεο καταγράφει τις απειλές και τη βία που άσκησε ο Αυγενάκης

Την ύπαρξη ενός δεύτερου βίντεo, μεγαλύτερης διάρκειας και καλύτερης ευκρίνειας σε σχέση με το πρώτο που είδε το φως της δημοσιότητας και καταγράφει τη βιαιοπραγία Αυγενάκη κατά του νεαρού υπαλλήλου του «Ελ. Βενιζέλος», αποκαλύπτει η ιστοσελίδα ieidiseis.gr.

Και τα δυο βίντεο έχουν καταχωρηθεί στη δικογραφία, που με εντολή του εισαγγελέα σχηματίζει η Αστυνομική Διεύθυνση του Αεροδρομίου. Καταγράφουν το οργίλο ύφος τις απειλές και τις επιθετικές κινήσεις του βουλευτή, αρπάζοντας το ακουστικό του τηλεφώνου από τα χέρια του υπαλλήλου για να συνομιλήσει ο ίδιος απευθείας με τον προϊστάμενο της αεροπορικής εταιρίας, απαιτώντας να καθυστερήσει η πτήση για να μπορέσει να επιβιβαστεί.

Όπως διαπίστωσε ο εισαγγελέας, η Αστυνομία είχε καταγράψει κανονικά το περιστατικό από την πρώτη στιγμή, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί ο παθών να υποβάλει μήνυση.

Το συμβάν άρχισε να λαμβάνει διαστάσεις, όταν παρενέβη το συνδικάτο και περιήλθε στην κατοχή του το επίμαχο βίντεο που καταγράφει καρέ-καρέ την ένταση με πρωταγωνιστή τον πρώην υπουργό που έμοιαζε ως μαινόμενος ταύρος εν υαλοπωλείο…

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο επιχειρηματίας που πρόσφερε μαύρο χρήμα στον Στέφανο Κασσελάκη

Η Πυθία σχολιάζειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Δεν...

Ποιον στηρίζει για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ο Παπανδρέου, ποιον ο Βενιζέλος και τι κάνει ο Σημίτης

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι....