Κίνηση ματ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη – Αποχώρησε και επέστρεψε ο Αλαφούζος

Ιστορική εξασφάλιση των 9 «μικρών» με τετραετή συμβόλαια – ρεκόρ, με κίνηση ΜΑΤ από τον Πρόεδρο της Super League Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος τόνισε σχετικά:

«Κατάφερα να κάνω ό,τι έπρεπε, ώστε οι 9 από τις 14 ομάδες να έχουν τη δυνατότητα να υπογράψουν τετραετές τηλεοπτικό συμβόλαιο, το μεγαλύτερο στην ιστορία τους! Και να πάρουν και προκαταβολή και αυτό χωρίς οι ομάδες να έχουν υποχρέωση, χωρίς να χρωστάνε τίποτα στον κ. Μαρινάκη. Όπως έκανα δύο φορές με την χορηγία της Stoiximan. Δε θέλω ούτε ψήφους, ούτε φιλικά, ούτε τίποτα. Μόνο να δυναμώσει το ποδόσφαιρο και να πάρουν οι ομάδες με το σπαθί τους συμβόλαια σοβαρά και με χρονικό ορίζοντα!

Τώρα, σχετικά με τις προτάσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟ, για να μη λέμε μπαρούφες και αερολογίες, σας καλώ τα 3 ή τα 5 εκατομμύρια που λέγατε να δώσετε στις 9 μικρότερες ομάδες σε εισαγωγικά, να τα στείλετε άμεσα για να μοιραστούν και να χαρούν και οι ομάδες. Στείλτε τα λεφτά κύριε Αλαφούζο εσείς και ο Ηλιόπουλος και μην είστε μόνο λόγια. Εγώ μιλάω με πράξεις, δε μιλάω με λόγια! Αφήστε τα λόγια λοιπόν και στείλτε τα λεφτά».

Σε αυτό το σημείο ο κύριος Αλαφούζος δήλωσε ότι θα αποχωρήσει αφού το κλίμα δείχνει ότι δεν υπάρχει έδαφος για την πρόταση των ΠΑΟ/ΑΕΚ.

Ο κύριος Μαρινάκης σχολίασε: «Να φύγεις και να πας να στείλεις τα λεφτά και εσύ και ο κύριος Ηλιόπουλος. Να μοιραστούν άμεσα. Όχι σαν τα άλλα που έταξε ο κύριος Ηλιόπουλος και τα περιμένει η ΕΠΟ ακόμα. Να τα δώσετε, αλλιώς θα ξεφτιλιστείτε ακόμα μια φορά. Μου θυμίζετε Μίκι Μάους με αυτές τις συμπεριφορές. Σοβαρευτείτε».
Μετά από λίγο ο κύριος Αλαφούζος επέστρεψε για να ρωτήσει ποιος είναι ο πάροχος, για να πάρει απάντηση από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού κ Καραπαπά: «Καλά, δεν κάνατε ραντεβού πριν τρεις μέρες εσείς; Δεν ξέρετε με ποιον συναντηθήκατε»;

ΠΗΓΗto10.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...

Σάλος στο παρασκήνιο: Ο επιχειρηματίας φίλος του Τσίπρα που «αγοράζει» στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Αριστεράς

Παλιός φίλος του Αλέξη Τσίπρα, επιχειρηματίας με αλλεπάλληλα αποτυχημένα projects, φέρεται να χρηματοδοτεί πολιτικά πρόσωπα και από την Αριστερά και από το ΠΑΣΟΚ, επιδιώκοντας ρόλο διαμορφωτή των εξελίξεων. Στενές σχέσεις με Τσίπρα, παλιά στήριξη στην Αχτσιόγλου