Κίνηση-έκπληξη από τον Αλαφούζο φέρνει σημαντικές αλλαγές στον ΣΚΑΪ – Το όνομα που ακούγεται

Σε μια κίνηση που αναμένεται να φέρει σημαντικές αλλαγές στο τηλεοπτικό τοπίο, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ, Γιάννης Αλαφούζος, αποφάσισε πριν λίγο καιρό να αναλάβει προσωπικά τον σχεδιασμό του νέου προγράμματος του σταθμού.

Αυτό δε σημαίνει ότι έπαψε να ψάχνει τον κατάλληλο άνθρωπο για να αντικαταστήσει την Εύη Κουτσαυτάκη, η οποία μετά από κοινού απόφαση με τον όμιλο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στον όμιλο.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο να καλύπτει προσωρινά το κενό αυτό, ο όμιλος στράφηκε προς γνωστά ονόματα του χώρου, όπως ο Γιάννης Λάτσιος και ο Κωνσταντίνος Ζούλας της ΕΡΤ. Σύμφωνα όμως με την Τίνα Μεσσαροπούλου υπάρχει ακόμα ένα όνομα που έχει δεχτεί κρούση για να αναλάβει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ομίλου ΣΚΑΪ.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον Φώτη Βαλαντάση Κανέλλο ο οποίος μένει στην Ισπανία έχει αναλάβει το πρότζεκτ των Ολυμπιακών αγώνων ως επικεφαλής περιεχομένου (Ηead of Content Programming and Operations) OBS Olympic Broadcasting Station για λογαριασμό της Ισπανίας.

Ο Φώτης Βαλαντάσης Κανέλλος έχει διατελέσει για πάνω από μια 10ετία στέλεχος του MEGA ως Programming dpt. Deputy Director, Head of Content Planning & Promotion.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ