Θρίλερ με τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και πάρτι στα Εξάρχεια

Για την ερχόμενη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου μετατέθηκε η- προγραμματισμένη για σήμερα- τριμερής συνάντηση των εργαζομένων στον ραδιοσταθμό Στο Κόκκινο και την εφημερίδα Αυγή, με το ΣΕΠΕ και την διοίκηση των«Αυγή Α.Ε.» και «LeftMedia».

Λέγεται ότι η διοίκηση των ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, ενημέρωσε πως δεν είχε κάποιο νέο ή κάτι χειροπιαστό καθώς μέχρι και χθες αργά το βράδυ δεν υπήρχε ενημέρωση από τον ΣΥΡΙΖΑ για εκταμίευση ποσού που θα κάλυπτε, έστω μέρος των οφειλόμενων στους εργαζόμενους, ούτε για σύναψη δανειακής σύμβασης που θα έλυνε τον οικονομικό βρόγχο ο οποίος προκαλεί συνθήκες ασφυξίας στους εργαζόμενους (Αθήνας- Θεσσαλονίκης).

Οι εργαζόμενοι σε «Κόκκινο» και «Αυγή», μέσα σε βαρύ κλίμα, ενημερώθηκαν ότι δεν υπάρχουν πόροι ούτε καν για απολύσεις. Τελευταία φορά που είδαν το «χρώμα του χρήματος», ήταν τον Ιούνιο (είναι μ’ άλλα λόγια δύο μήνες «μέσα»), ενώ τέλος Αυγούστου έλαβαν τμήμα από το επίδομα θερινής άδειας.

«Ανάσα» αποτελεί η οικονομική ενίσχυση 400 ευρώ σε καθέναν από του δημοσιογράφους σε ραδιόφωνο και εφημερίδα που θα λάβουν από την ΕΣΗΕΑ.

Το Σάββατο (7/9) με αφορμή τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος– με χαρακτηριστικά πολιτικού θρίλερ- οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη έξω από το χώρο στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη συνεδρίαση.

Εν τω μεταξύ οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα (έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση) στην πρόσφατη συνέλευση τους αποφάσισαν νέα 24 απεργία την Παρασκευή και στάση εργασίας (10.00- 14.00) στο διάστημα στο οποίο θα συνεδριάζει η Κ.Ε. του κόμματος.

«Το σκηνικό εξαθλίωσης και απόγνωσης που έχει στηθεί στις πλάτες μας συνεχίζει να εξελίσσεται με φόντο την προσεχή συνεδρίαση του Σαββάτου της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη της οποίας καλούμε έναν προς έναν, και μία προς μία, να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να βάλουν τέλος στον οικονομικό στραγγαλισμό μας.

Σε αυτό το πλαίσιο, καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας από κοινού με τους συναδέλφους μας στον ρ/δ σταθμό ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5 FΜ έξω από το ξενοδοχείο Wyndham στην Πλατεία Καραϊσκάκη την ώρα που συνεδριάζει η ΚΕ, ζητώντας παράλληλα να μας παραχωρηθεί βήμα εντός της συνεδρίασης προκειμένου να εκθέσουμε την οικονομική εξόντωση που υφιστάμεθα στα δύο αριστερά Μέσα, όπως και τη διάλυση που ακολούθησε του αιφνίδιου λουκέτου του ημερήσιου φύλλου χωρίς κανέναν απολύτως σχεδιασμό για την επόμενη μέρα, διάλυση που επεκτάθηκε και ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι

Το βράδυ της ίδιας μέρα οι εργαζόμενοι σε «Αυγή» και «Κόκκινο» οργανώνουν πάρτι στήριξης τους σε μπαρ στα Εξάρχεια.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ