Θρίλερ με τη Ζήνα Κουτσελίνη στο μαγαζί του Βαρδινογιάννη και επίθεση του Γιώργου Λιάγκα

Μεγάλο θρίλερ παίζεται με τη Ζήνα Κουτσελίνη και το Star! Σύμφωνα με πληροφορίες, παραμένει στη συχνότητα του Star για ακόμη έναν χρόνο και μάλλον όχι και με το χαμόγελο στα χείλη. Οι διαπραγματεύσεις της Ζήνας Κουτσελίνη με το κανάλι της Κηφισιάς άρχισαν αργά και ο απαράβατος όρος της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, για εκπομπή στη ζώνη από τις 12.00 έως τις 14.00, δεν διευκόλυνε τα πράγματα.

Αλλωστε, οι περισσότεροι σταθμοί έχουν ολοκληρώσει τον σχεδιασμό του ημερήσιου προγράμματός τους μέχρι τη ζώνη των 19.00 για τη νέα τηλεοπτική περίοδο και δεν μπαίνουν σε διαδικασία αλλαγών.

Το καλοκαίρι του 2023 ο Σκάι είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση της Ζήνας Κουτσελίνη. Φέτος υπήρξε και πάλι επαφή από τον σταθμό του Νέου Φαλήρου για τη Ζήνα, αλλά καθυστερημένη, καθώς εδώ και καιρό το κανάλι είχε αποφασίσει πως μετά τους «Αταίριαστους» θα ακολουθεί νέα ενημερωτική εκπομπή, με οικοδεσπότες τον Αρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου. Αρα η Ζήνα δεν χωρούσε πουθενά.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζήνα Κουτσελίνη αποδέχθηκε στο τελευταίο ραντεβού που είχε με στελέχη του Star το τέλος της εκπομπής «Βράδυ», αλλά και μια ελαφρά μείωση του μπάτζετ στις «Αλήθειες», που δεν αφορά στον πυρήνα της ομάδας της. Να τονίσουμε, ωστόσο, όσον αφορά τις απολαβές της ίδιας προφανώς και δεν θα διατηρηθούν ίδιες μετά την ολοκλήρωση της βραδινής εκπομπής της.

Το μείζον θέμα της παραμονής Κουτσελίνη στο Star, πάντως, άνοιξε και άλλα μέτωπα. Η κατά μέτωπον επίθεση του Γιώργου Λιάγκα στην παρουσιάστρια δεν πέρασε απαρατήρητη. Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως η Ζήνα Κουτσελίνη γυρνά τα κανάλια για να πάρει το 12.00-14.00 και δηλώνει στους σταθμούς να κόψουν ό,τι έχουν εκείνη την ώρα. Στο θέμα, με ηχηρή τοποθέτηση, παρενέβη και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, υποστηρίζοντας τη Ζήνα Κουτσελίνη, ότι δεν ακολουθεί τέτοιες τακτικές.

ΠΗΓΗolympia.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ