Θρίλερ με δύο αταυτοποίητα DNA από το φρικτό έγκλημα στα Τέμπη

Ολοκληρώνεται η δραματική διαδικασία των ταυτοποιήσεων των σορών της τραγωδίας των Τεμπών, ωστόσο υπάρχει ένα θρίλερ σε εξέλιξη σχετικά με μία 23χρονη και έναν 34χρονο άντρα. Τα δύο αυτά πρόσωπα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, και θεωρούνται αγνοούμενα.

Μετά από μαραθώνιες προσπάθειες της ομάδας των ιατροδικαστών, οι οποίοι ταυτοποίησαν τις σορούς και τα μέλη που εντοπίστηκαν στον τόπο της τραγωδίας, 55 θύματα έχουν ταυτοποιηθεί και 50 σοροί παραδόθηκαν στις οικογένειες. Ωστόσο, δύο παραμένουν αταυτοποιήτοι, καθώς το DNA τους δεν ταιριάζει με κανένα από τα ευρήματα. Πρόκειται για την 23χρονη Εριέττα και έναν 34χρονο από το Μπαγκλαντές.

Η φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, η οποία ταξίδευε με το τρένο του θανάτου δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους από το βράδυ της Τρίτης. Οι γονείς τους περιμένουν ένα νέο από τις Αρχές για την τύχη της. Αγωνία και για τον 34χρονο άντρα από το Μπαγκλαντές. Την εξαφάνισή του δήλωσε στις Αρχές ένας φίλος του, ο οποίος ανέφερε ότι ο 34χρονος ταξίδεψε με το μοιραίο τρένο από Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη προκειμένου να εκδόσει τα χαρτιά παραμονής του στη χώρα. Μέχρι στιγμής οι Αρχές δεν έχουν καταφέρει να τον ταυτοποιήσουν.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...