Θλίψη και κατάντια: Πρώην συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα συμμετέχει στο χυδαίο κουτσομπολιό κατά Κασσελάκη και Τάιλερ (pic)

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Υπάρχουν πολλοί δήθεν Αριστεροί, οι οποίοι γενικότερα επειδή δεν μπορούν να τοποθετηθούν για σοβαρά ζητήματα, λόγω αδυναμίας, λόγω απροθυμίας, λόγω βολέματος, λόγω ανικανότητας, εμφανίζονται μόνο όταν… προκύπτει κάποιο κουτσομπολιό. Άντε, οι ψυχούλες, ανεβάζουν και κανένα βιβλίο για να δείξουν στα γεράματα ότι κάνουν όσα δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να κάνουν στα νιάτα τους. Να, όπως τώρα με τη λίστα γάμου του Στέφανου Κασσελάκη, που ανακάλυψε η υπόγα του Μαξίμου, διακίνησαν τα ταϊσμένα ΜΜΕ και πλέον τη σκυτάλη της απόλυτης κατάντιας παίρνουν “αριστεροί” του κλίματος των αποστατών ή του κλίματος Τσίπρα. Δημοσιογράφοι, αρθρογράφοι, διαμορφωτές της κοινής γνώμης για γέλια και για κλάματα.

Το παρακάτω παράδειγμα είναι ενδεικτικό. Ανδρέας Μπελεγρής. Αν δεν σας λέει κάτι το το όνομα – και γιατί να σας λέει άλλωστε – να σας πούμε ότι είναι πρώην συνεργάτης της ιστοσελίδας troktiko του δολοφονημένου Σωκράτη Γκιόλια. Στη συνέχεια ο Μπελεγρής αναβαθμίστηκε σε συνεργάτη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα (για να καταλάβετε τι είχε δίπλα του ο Τσίπρας και πόσο δίκιο – για μία φορά – είχε ο Τσακαλώτος όταν είχε διασύρει τους συνεργάτες του Τσίπρα). Τώρα, δεν ξέρω τι κάνει. Ή μάλλον είδα τι κάνει. Ασχολείται και αυτός με τη λίστα γάμου του Κασσελάκη και του Τάιλερ.

Θα με ρωτήσετε: “Τι να κάνει και αυτή η ψυχούλα ο Μπελεγρής;”. Τι άλλο έχει να κάνει;

Θλίψη. Κατάντια. Παρακμή.

Δείτε πως συμμετέχει στο κουτσομπολιό ο Μπελεγρής:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων