«Θα σοκαριστούμε με αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση» της 12χρονης – Βαριά ονόματα

Υπόνοιες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «βαρύ» κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών έχουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.

Όπως είπε στο LiveNews η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου «για όλα θα βρεθούν απαντήσεις… Η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία με τα οποία θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι ολοένα και θα μας σοκάρουν για το ποιοι εμπλέκονται».

Η… «τυφλή» εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι παιδόφιλοι


Η κυρία Ιωάννου μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι, που φέρονται να εμπλέκονται στην σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Όπως είπε η εφαρμογή με την «οποία γινόταν όλο το δούναι και λαβείν ήταν το blindchat. Τι είναι αυτό; Είναι μία πλατφόρμα ανώνυμη στην οποία μπορείς να ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος είναι πίσω από αυτή την πλατφόρμα».

Όλα τα στοιχεία, δείχνουν λοιπόν ότι τίποτα δε γινόταν τυχαία και αντιθέτως, οι άνθρωποι πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, ήταν οργανωμένοι.

Οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατασχεθεί μπορούν να δώσουν στοιχεία και σύμφωνα με την Κέλλυ Ιωάννου, θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και θα αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές που υπήρξαν μέσα από τους υπολογιστές και τις συσκευές του φερόμενο ως δράστη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μυστικές δημοσκοπήσεις – Εφιάλτης για τον Μητσοτάκη: Η Ελληνική Λύση πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας

Ανατροπή στις μυστικές δημοσκοπήσεις: Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου αναδεικνύεται πρώτο κόμμα σε τρεις νομούς της Μακεδονίας και διεκδικεί πρωταγωνιστικό ρόλο στη Βόρεια Ελλάδα

Προβληματισμός και μεγάλη αγωνία των ολιγαρχών για τον Τσίπρα – Η αναπόφευκτη σύγκριση με τον Μαρινάκη

Σκεπτικισμός στους επιχειρηματικούς κύκλους που στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η εμφάνισή του στο συνέδριο του Economist θεωρήθηκε «άχρωμη» και χωρίς απήχηση

Η ηχηρή απουσία από την ομιλία Τσίπρα – Το μήνυμα που ανησύχησε τους επιτελείς

Η απουσία της Όλγας Γεροβασίλη από την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη προκαλεί ερμηνείες και σενάρια για την επόμενη μέρα του πρώην πρωθυπουργού

Μυστική δημοσκόπηση – «καμπανάκι πολιτικού θανάτου» για τον Μητσοτάκη: Κατρακυλά η ΝΔ – Κάτω από το 25% η πραγματική απήχηση λίγο πριν τη...

Μυστική δημοσκόπηση-σοκ μετά το καλοκαίρι δείχνει κατάρρευση της ΝΔ κάτω από το 25%. Πτώση άνω των 5 μονάδων στην πρόθεση ψήφου και πανικός στο Μαξίμου λίγο πριν τη ΔΕΘ