Θανάσης Θεοχαρόπουλος: «Στόχος να υπάρξει ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς που θα νικήσει τον Μητσοτάκη» (aud)

«Υπάρχει ένα μεγάλο κοινωνικό αίτημα και αυτό είναι ότι η ΝΔ πρέπει να νικηθεί στις επόμενες εκλογές από τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου. Πρέπει να υπάρξει ένας ισχυρός προοδευτικός πόλος που θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη», τόνισε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 FM, για την πρόταση που θα καταθέσει από κοινού με τον Γιάννη Ραγκούση για εσωτερικό δημοψήφισμα σε ό,τι αφορά την ανασύνθεση της κεντροαριστεράς.

Ο στόχος σύμφωνα με όσα ανέφερε είναι «να υπάρχει ένα μεγάλο και ενιαίο κόμμα της Κεντροαριστεράς το οποίο θα μπορεί να κερδίσει τον Μητσοτάκη».

Παράλληλα υπογράμμισε πως «υπάρχουν στάδια μέχρι να φτάσει εκεί».

Τόνισε επίσης πως «πρέπει να γίνει ένα big bang στο χώρο της Κεντροαριστεράς άμα πάμε business as usual θα έχουμε τη ΝΔ για το επόμενο χρονικό διάστημα να μας κυβερνάει για πολλά χρόνια. Δεν πρέπει αυτό να συνεχιστεί».

Ερωτηθείς για το εκλογικό αποτέλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε «περάσαμε κάτω από τον στόχο άρα δεν είναι ένα αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί».

Όσο για τις χθεσινές κινήσεις Κασσελάκη σημείωσε πως «ήταν σε θετική κατεύθυνση οι πρωτοβουλίες του κ. Κασσελάκη που πήρε χθες οι οποίες αφορούσαν τις κοινές κοινοβουλευτικές δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και ταυτοχρόνως και την πρωτοβουλία και στην ΕΕ προς τους τρεις προέδρους των ευρω-ομάδων. Σοσιαλιστών, Αριστεράς και Πρασίνων».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ