Θέμα ωρών: Ο Σπίρτζης ετοιμάζει παρέμβαση με «λασπόλουτρο» στον Στέφανο Κασσελάκη – Τι γνωρίζει η Όλγα Γεροβασίλη;

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Ο Χρήστος Σπίρτζης απείχε από τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ. Απείχε και από τη μάχη που είχε δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Είπε “καλό καλοκαίρι”, αλλά επανήλθε πιο γρήγορα από όσο θα περίμενε κανείς για να κάνει πόλεμο στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

Ο Χρήστος Σπίρτζης δείχνει να ενδιαφέρεται για το μέλλον της Κεντροαριστεράς, που στο δικό του μυαλό περνά μέσα από τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς. Συμπτωματικά την ίδια ιδέα με τον Σπίρτζη έχουν και εξωθεσμικοί παράγοντες με τους οποίους μάλλον ο Χρήστος Σπίρτζης να τα πήγαινε καλά όταν ήταν υπουργός του Αλέξη Τσίπρα. Οι ίδιοι εξωθεσμικοί παράγοντες ήταν θετικοί στο παρελθόν απέναντι στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σήμερα θέλουν πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ τον Χάρη Δούκα. Ο Σπίρτζης, να σημειώσουμε, βγήκε πλήρως ευθυγραμμισμένος με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο αναφορικά με τα όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης για το “μαύρο πολιτικό χρήμα”. Περίεργη η ταύτιση Σπίρτζη και κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Η στήλη πληροφορείται ότι τις επόμενες 48 ώρες ο Χρήστος Σπίρτζης ετοιμάζει την “τελική επίθεση” με “λασπόλουτρο” στον Στέφανο Κασσελάκη. Και αυτό θα γίνει λίγες ώρες μετά τις παραιτήσεις του Τεμπονέρα και της παρέας του.

Α, και να μην το ξεχάσω. Γνωρίζει κάτι η Όλγα Γεροβασίλη για το παρασκήνιο;

ΥΓ: Να θυμηθώ κάποια στιγμή να γράψω για πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έκανε τον πορτιέρη στην οικία εργολάβου που είχε πρωταγωνιστήσει σε σκάνδαλα. Μιλάμε για τον απόλυτο εξευτελισμό.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ