«Θέλει να τιμωρηθούν όλοι» – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της ανήλικης για την υπόθεση του Κολωνού (vid)

Αυστηρή τιμωρία όλων όσων την έκαναν να υποφέρει και να μία κόλαση, ζητά η η ανήλικη για την υπόθεση του Κολωνού.

Ξεκινά η δίκη της σοκαριστικής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης της ανήλικης κοπέλας, η οποία όταν «ξεσκεπάστηκε» η ιστορία ήταν 12 ετών, από τον Κολωνό που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Μιλώντας στο Mega, η δικηγόρος του κοριτσιού, Αναστασία Ταραχοπούλου τόνισε πως «η 12χρονη θέλει να τιμωρηθούν όσοι της έκαναν αυτά που της έκαναν. Τους έχει αναγνωρίσει όλους».

Διαβάστε οπωσδήποτε: Κολωνός: Ξεκινά η δίκη για τη σοκαριστική σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση του ανήλικου κοριτσιού

Η συνήγορος προέβη σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη λέγοντας πως η μικρή, όπως έχουν πει ψυχολόγοι «θεωρούσε ότι αυτό που ζει είναι μία κανονικότητα. Είναι το Σύνδρομο της Στοκχόλμης σε αυτή την περίπτωση. Τώρα έχει καταλάβει, μετά τις πρώτες τις καταθέσεις έχει συνειδητοποιήσει τι γινόταν και θέλει να τιμωρηθούν όλοι».

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.