Η Όλγα Γεροβασίλη προαναγγέλλει νέα αποστασία από τον ΣΥΡΙΖΑ και ζητά από τον Τσίπρα να επιστρέψει (vid)

Την ανάγκη να επιστρέψουν στον ΣΥΡΙΖΑ στην πολιτική και να φύγουν από την πολιτική της ατάκας επισήμανε η Όλγα Γεροβασίλη, η οποία αναφερόμενη στις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι τα σχόλιά της για τον Στέφανο Κασσελάκη «είναι απολύτως πολιτικά» και ως τέτοια πρέπει να ακούγονται και να ερμηνεύονται.

Η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε: «Αν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά». Κατηγόρησε δε τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεχίζει να πολιτεύεται ανακαλύπτοντας εσωτερικούς εχθρούς, με στόχο να θυματοποιηθεί».

Για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι γεννά την ελπίδα ότι το κόμμα θα επιστρέψει στην πολιτική συζήτηση, ενώ πρόσθεσε πως και η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται σε πολιτικές θέσεις.

«Θα ήθελα να επιστρέψει ο Αλέξης Τσίπρας, όπως δεν θα ήθελα να είχε αποχωρήσει. Ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι αυτό που θέλω εγώ εκφράζει εκείνον», ανέφερε σε άλλο σημείο η Όλγα Γεροβασίλη.

Ερωτηθείσα γιατί δεν είναι η ίδια υποψήφια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «σε αυτό το πλαίσιο δεν μπορεί να λειτουργήσει», κάνοντας λόγος για «τοξικούς διαλόγους» και «φανταστικούς εχθρούς».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...