Η Όλγα Γεροβασίλη αποκάλυψε τα σχέδια του νέου εκλεκτού της διαπλοκής Αλέξη Τσίπρα και επιβεβαίωσε το Periodista.gr

Periodista

Μήνες ολόκληρους, μετά την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, το φθινόπωρο του 2023, γράφουμε εδώ στο PERIODISTA.GR, για τα σενάρια που απεργάζονται κύκλοι της ντόπιας οικονομικής ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας για την επιστροφή του Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής του ενιαίου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς που “στήνει” η διαπλοκή. Η πρώτη επιβεβαίωση είχε έρθει στο τελευταίο συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όταν και η απόπειρα πραξικοπήματος με ενορχηστρωτή τον Αλέξη Τσίπρα και εκτελεστές την Όλγα Γεροβασίλη και την παρέα της είχε αποτύχει.

Η πλήρης επιβεβαίωση ήρθε σήμερα δια στόματος της Όλγας Γεροβασίλη, η οποία πρωτοστατεί στις πραξικοπηματικές ενέργειες του κομματικού ιερατείου των γραφειοκρατών του ΣΥΡΙΖΑ σε βάρος του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Η Όλγα Γεροβασίλη δεν λέει και δεν κάνει τίποτα χωρίς την έγκριση του αρχιερέα της υπονόμευσης του Στέφανου Κασσελάκη, του Αλέξη Τσίπρα. Τα όσα είπε η Όλγα Γεροβασίλη στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Παπαδάκη αποκλείεται να μην έχουν την έγκριση του Αλέξη Τσίπρα.

Η Όλγα Γεροβασίληανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας να είναι επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης που θα σχηματιστεί μαζί με το ΠΑΣΟΚ!

Μάλιστα τόνισε πως η απόφασή της είναι να μην μετέχει στην εκλογική κούρσα, ενώ τόνισε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μεγάλη υπομονή με τον κύριο Κασσελάκη».
«Ως προσωπική μου επιθυμία, θα ήθελα μία μεγάλη Κεντροαριστερά στη χώρα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ, δυνητικά με τον Αλέξη Τσίπρα ως επικεφαλής».
Ξεκαθάρισε πως άπαντες στον ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να έχουν ως στόχο να μην επιστρέψει ο Στέφανος Κασσελάκης στην προεδρία με την ίδια να τονίζει πως «θα κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Στέφανος Κασσελάκης τις εκλογές για την ηγεσία».

Οι αποκαλύψεις μας επιβεβαιώνονται. Το πραγματικό σχέδιο των πραξικοπηματιών ξεδιπλώνεται. Σε βραχυμεσοπρόθεσμα πλαίσια αντικειμενικός σκοπός είναι η ρευστοποίηση και η τελική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε παράλληλα με τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ να ανοίξει ο δρόμος για τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς και την ολική επαναφορά του απαξιωμένου στη συνείδηση του δημοκρατικού κόσμου, Αλέξη Τσίπρα.

Το αποκάλυψε η Όλγα Γεροβασίλη, σαν λαγός του Αλέξη Τσίπρα, και προφανώς δεν το έκανε κατά λάθος.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιστροφή του επιχειρηματία Δημήτρη Μάρη στα κομματικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ μετά την υπόθεση με το 1,3 εκατ. ευρώ

Η Πυθία αποκαλύπτει Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι. Τον...

72% ο Στέφανος Κασσελάκης σε γκάλοπ του διαδικτύου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ – Δεύτερος ο Πολάκης

Η Πυθία καταγράφειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Είναι...