Η Χριστίνα Ορφανίδου έφυγε από τη χώρα λόγω revenge porn – Διεκδικεί 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη (vid)

Η πρώην παίκτρια του Big Brother, Χριστίνα Ορφανίδου, μίλησε την Τετάρτη (06/03) για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και την Ελλάδα εξαιτίας της υπόθεσης του revenge porn το οποίο είχε βιώσει.

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο εν λόγω ριάλιτι, αλλά και από την περιπέτεια που πέρασε, η οποία, όπως ανέφερε, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. «Στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία», είπε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού», σημείωσε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα»

«Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να τον αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομα μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς», τόνισε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα», κατέληξε η Χριστίνα Ορφανίδου στο Star, που είπε ότι σήμερα η πρώην παίκτρια του Big Brother ζητά μέσω αγωγής 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βόμβα από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία και ανακοίνωση φωτιά – Εξαρθρώθηκε κύκλωμα απάτης με αγροτικές επιδοτήσεις – ζημία 19,6 εκατ. ευρώ στον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό

37 συλλήψεις σε Αθήνα, Κρήτη, Μακεδονία – Πολυετές δίκτυο εξαπάτησης του ΟΠΕΚΕΠΕ με πλαστές δηλώσεις αγροτεμαχίων

Σάλος: Κόβεται ο Κανάκης στον ΑΝΤ1; Όργιο φημών για παρέμβαση Μητσοτάκη στον Κυριακού

Πρεμιέρα για τους Ράδιο Αρβύλα με το τραγούδι «Γλέντι» και στίχους αιχμής για την κυβέρνηση. Η φράση «πέρασε μια εξαετία που μοιάζει με επταετία» προκάλεσε σάλο και φήμες για παρέμβαση του Μαξίμου στον ΑΝΤ1

Ο «μοναχικός» επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: λάθος σημειολογία ή προάγγελος νέων ισορροπιών;

Μόνος επιχειρηματίας στη δεξίωση της Κίμπερλι Γκίλφοϊλ, ο Αλέξανδρος Εξάρχου συνοδευόμενος από την Ελένη Βρεττού. Ένδειξη άστοχης επιλογής ή προμήνυμα νέας εποχής στις επιχειρηματικές σχέσεις;

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά το ρόλο ελληνικής τράπεζας στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ερευνά τραπεζικό σκάνδαλο γύρω από τον...