Τον πούλησε ο Γιάννης Αλαφούζος – Ο Βαγιαννίδης κοντά στη Σπόρτινγκ – Πρόταση 14 εκατ. ευρώ και «χρυσό» συμβόλαιο
Ο Γιώργος Βαγιαννίδης βρίσκεται πλέον ένα βήμα πριν φορέσει τη φανέλα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, σύμφωνα με πληροφορίες που επιβεβαιώνονται τόσο από ελληνικά όσο και από πορτογαλικά μέσα. Οι Πορτογάλοι κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 14 εκατ. ευρώ, πλησιάζοντας τις αρχικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού, οι οποίες αγγίζουν τα 15 εκατ. ευρώ.
Η οικονομική απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών είναι πλέον μηδαμινή, γεγονός που φέρνει τη συμφωνία πιο κοντά από ποτέ. Παράλληλα, η Σπόρτινγκ προσφέρει στον παίκτη τετραετές συμβόλαιο με διπλάσιες αποδοχές από αυτές που λαμβάνει στο «τριφύλλι», μια πρόταση που έχει ήδη αποδεχτεί ο ποδοσφαιριστής.
Όλο το ποσό στα ταμεία του Παναθηναϊκού – Πρώτος στη λίστα ο Μπούτα για αντικαταστάτης
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει αποκτήσει πλέον το 100% των δικαιωμάτων του Βαγιαννίδη μετά την αγορά του ποσοστού της Ίντερ, θα εισπράξει ολόκληρο το ποσό της μεταγραφής. Η μετακίνηση του παίκτη αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, καθώς δεν απομένουν σοβαρά εμπόδια για την οριστικοποίηση του deal.
Σε περίπτωση που πέσουν οι υπογραφές, το «τριφύλλι» σκοπεύει να κινηθεί άμεσα για την απόκτηση δεξιού μπακ. Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο 28χρονος Αουρέλιο Μπούτα, ο οποίος ανήκει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και πέρυσι αγωνίστηκε δανεικός στη Ρεμς. Ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός προέρχεται από την ακαδημία της Μπενφίκα, ενώ έχει συνεργαστεί με τον Ρουί Βιτόρια, κάτι που μετράει θετικά στην επιλογή του.