Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι: Έξαλλος ο Μητσοτάκης με τον Βασίλη Κικίλια και το βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο

Έξαλλος είναι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Την είδηση δίνει η ιστοσελίδα powergame.gr κλίματος Μητσοτάκη, η οποία γράφει ότι ο πρωθυπουργός είναι εξοργισμένος με τον υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια.

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν αυτό το video που κυκλοφόρησε στα social media, που εμφανίζει τον ψηλό να συμπεριφέρεται απαξιωτικά στους αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει η ιστοσελίδα: Αν δεν είχαμε μπροστά μας ένα ομολογουμένως δύσκολο καλοκαίρι, εκτιμώ ότι μετά τις ευρωεκλογές ο υπουργός Βασίλης θα πήγαινε στο σπίτι του. Η λογική, όμως, λέει ότι είναι δύσκολο να «φας» τον πολιτικό επικεφαλής για τις φωτιές στην καρδιά του καλοκαιριού. Κάτι που δεν είναι και τόσο δύσκολο να συμβεί εκεί, προς τα τέλη Αυγούστου και λίγο πριν από τη ΔΕΘ. Με την ευκαιρία, να σας πω ότι επειδή παρακολουθώ από διαχρονικό ενδιαφέρον τον Κικίλια, διαπιστώνω ότι, με εξαίρεση τη χθεσινή ανάρτησή του, δεν έχει ιδρώσει και πολύ την κομματική φανέλα στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές. Κατανοώ, όμως, την απουσία του, αφού ως εθνικά υπεύθυνος θα ήταν ολέθριο λάθος ν’ αφήσει τον γάμο (που είναι η προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου) και να πάει για πουρνάρια (που είναι η προετοιμασία των ευρωεκλογών).

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...