Η Σοφία Πολυζωγοπούλου ζητά άνοιγμα του τηλεφώνου του Λύτρα

Το άνοιγμα του τηλεφώνου του Απόστολου Λύτρα ζητά με υπόμνημά της προς την ανακρίτρια η Σοφία Πολυζωγοπούλου για το διάστημα από τις 16 έως τις 19 Ιουνίου, δηλαδή από την ημέρα του άγριου ξυλοδαρμού της μέχρι και τη σύλληψη του ποινικολόγου.

Το υπόμνημα κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια ο συνήγορος της 37χρονης, Θέμης Σοφός.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο υπόμνημά της η κ. Πολυζωγοπούλου, υποστηρίζει πως το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας αμέσως μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του, επέλεξε να τη μεταφέρει πρώτα στην οικεία τους κι έπειτα στην ιδιωτική κλινική, την εξέθεσε σε σοβαρότατο κίνδυνο ζωής.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η κ. Πολυζωγοπούλου αναφέρει πως ο Απόστολος Λύτρας στο σπίτι τους στον Γέρακα την έβαλε στο μπάνιο για να ξεπλύνει τα αίματα από τα τραύματα.

«Μου έριξε νερό στο πρόσωπο προκειμένου να βεβαιωθεί ότι είχε καθαριστεί και ξεπλυθεί το πρόσωπό μου και το κεφάλι μου» υπογραμμίζει η 37χρονη στο υπόμνημά της.

Επιπλέον, η δικηγόρος φέρεται να ισχυρίζεται πως την ώρα που οι δυο τους κατευθύνονταν στην ιδιωτική κλινική, ο ποινικολόγος μίλησε με κάποιο πρόσωπο στο οποίο εκμυστηρεύτηκε ότι χτύπησε τη σύζυγό του.

«Κατά την πορεία προς την έξοδο της οικίας και ενώ είχα αλλάξει ρούχα και είχα ξεπλυθεί από τα αίματα μπαίνουμε σε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας μου και όχι σε αυτό εντός του οποίου έγινε ο βαρύτατος τραυματισμός μου και καθ’οδόν τον ακούω να μιλάει με κάποιον γνωστό του λέγοντάς του: «έγινε μ…ία, έχω χτυπήσει άσχημα τη Σοφία, την πάω στην Ευρωκλινική, ελπίζω να μην μπλέξω», αναφέρει χαρακτηριστικά το θύμα και προσθέτει:

«Αιτούμαι να αρθεί το απόρρητο των επικοινωνιών του από τη 16η Ιουνίου έως και τη 19η Ιουνίου 2024.Ο λόγος δεν είναι μόνο η κλήση αυτή στην οποία αναφέρομαι αλλά και πλήθος άλλων κλήσεων και μηνυμάτων που έχουν πραγματοποιηθεί από τον κατηγορούμενο σε εμένα και τρίτα πρόσωπα».

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...