Η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζεται με μαγιό σε σκάφος και γκρεμίζει το instagram (pic)

Η Σία Κοσιώνη δημοσίευσε μια άκρως καλοκαιρινή και ανέμελη φωτογραφία στα social media.

Η Σία Κοσιώνη απολαμβάνει με την οικογένειά της τις ξέγνοιαστες ημέρες του καλοκαιριού και όπως μαρτυρά η πρόσφατη ανάρτησή της, δεν θέλει να τελειώσει το καλοκαίρι.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, απολαμβάνει τις ανέμελες στιγμές με τον γιο της, Δήμο, και τον σύζυγό της, Κώστα Μπακογιάννη, χωρίς να διστάζει να μοιραστεί στιγμιότυπα της καθημερινότητάς της με τους followers της.

Η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζεται με το μαγιό της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος αναρτά φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μέσα από τις οποίες δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους την καθημερινότητά της.

Μετά την πρόσφατη φωτογραφία με τον γιο της στο ηλιοβασίλεμα των Κυθήρων, δημοσίευσε μια selfie, στην οποία απολύτως φυσική και χαλαρή ποζάρει στον φακό.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα, με τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κότσο, η Σία Κοσιώνη φωτογραφίζεται φορώντας το μαγιό της μέσα σε σκάφος.

Με φόντο τη θάλασσα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας: «Λίγο ακόμη καλοκαιράκι! » και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αφήσουν τα likes και τα σχόλιά τους.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ