Η πρώτη δημοσκόπηση μετά την καταστροφική πυρκαγιά της Αττικής: Ολοκληρωτική κατάρρευση της ΝΔ – Ποιος είναι δεύτερος – Εκτόξευση Βελόπουλου

Γι΄ακόμα ένα καλοκαίρι η κυρίαρχη εικόνα στη χώρα μας δεν ήταν άλλη από τις πυρκαγιές που έκαψαν σχεδόν τα πάντα. Η ανίκανη κυβέρνηση Μητσοτάκη για άλλη μια χρονιά απέτυχε να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές με αποτέλεσμα η καταστροφή να μην έχει προηγούμενο.

Το πόσο απογοητευμένος είναι ο κόσμος από το κυβερνών κόμμα αποτυπώθηκε και στην ακροτελεύτια δημοσκόπηση που, αποκαλύπτει το instanews.gr, έγινε πίσω από κλειστές πόρτες και δε θα βγει (τουλάχιστον ακόμη) στην «επιφάνεια».

Τι έδειξε η μίνι δημοσκόπηση που έγινε μετά τις πυρκαγιές στην Αθήνα;

Πως η ΝΔ μετρά σημαντικότατες απώλειες, μιας και πλέον παίρνει μικρότερο ποσοστό ακόμα κι απ’ αυτό που συγκέντρωσε στις πρόσφατες ευρωεκλογές. Τι σημαίνει αυτό; Πως κινείται, στην παρούσα φάση, στα πέριξ του 25%.

Δεύτερο κόμμα παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι λίγο πάνω από το 15%, ενώ τα πάνω του έχει πάρει και ο Κυριάκος Βελόπουλος, που είναι ξεκάθαρα διψήφιος. Το ΠΑΣΟΚ- εν αναμονή εσωκομματικών εκλογών, να θυμίσουμε- διατηρείται λίγο κάτω από το 14%.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ