Η πρώτη αντιπολιτευτική κίνηση του Αλέξη Τσίπρα από το παρασκήνιο


Ο Αλέξης Τσίπρας, παρά την απόφασή του να παραμερίσει, παρενέβη χθες με σκοπό να θέσει ζήτημα Σπαρτιατών. Χωροταξικά οι βουλευτές του ακροδεξιού κόμματος τοποθετήθηκαν στα αριστερά «ορεινά» της αίθουσας της Ολομέλειας, εκεί που μέχρι πριν από λίγους μήνες βρίσκονταν οι βουλευτές του ΜέΡΑ25.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Καθημερινή, ο κ. Τσίπρας φέρεται να είπε ότι η χωροταξική επιλογή είναι απολύτως απαράδεκτη.

Οπως ανέφεραν οι σχετικές εκ ΣΥΡΙΖΑ πηγές, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι τέτοια επιλογή δεν έχει γίνει ποτέ σε όλο τον κόσμο από τη Γαλλική Επανάσταση και μετά.

Ο ίδιος, βέβαια, ο κ. Τσίπρας δεν εμφανίστηκε επίσημα σε όλη αυτή την υπόθεση, η οποία διεκπεραιώθηκε ως προς το τεχνικό της σκέλος από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο. Αυτή είναι η πρώτη αντιπολιτευτική αντίδραση του κ. Τσίπρα, μετά τις πρόσφατες ανακοινώσεις του. Κάνει, πάντως, ένα νεύμα προς τους συντρόφους του ο κ. Τσίπρας, υπενθυμίζοντας ότι αν δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ αυτού του είδους την αντιπολίτευση, υπάρχουν άλλοι στη Βουλή.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ