Η πρώτη αντίδραση της πλευράς του Απόστολου Λύτρα μετά την ενεργοποίηση του panic button και τη μήνυση

«Αν αναζητείται ο πελάτης μου, γιατί προς το παρόν δεν έχουμε καμία ενημέρωση, βεβαίως θα παραδοθεί», ανέφερε ο συνήγορος του Απόστολου Λύτρα, Πέτρος Πανταζής, υποστηρίζοντας ότι «ουδεμία παραβίαση περιοριστικού όρου υπάρχει».

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Πανταζής είπε ότι έχουν τεθεί συγκεκριμένοι περιοριστικοί όροι στον γνωστό ποινικολόγο, που ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου:

Υποχρέωση μετοίκισης από το κοινό σπίτι, όπου διαμένει με τη σύζυγό του, απαγόρευση να την πλησιάζει και υποχρέωση να παρακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ψυχολογικής υποστήριξης.

«Ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button, δεν καταλαβαίνουμε γιατί γίνεται αυτό»
«Στο πλαίσιο του όρου της μετοίκισης, ο άνθρωπος έπρεπε να πάρει προσωπικά αντικείμενα, ρούχα κτλ. Υπήρχε μία επικοινωνία με μηνύματα με την παθούσα (όχι από τον κ. Λύτρα), προκειμένου να μεταβούν η θυγατέρα του κ. Λύτρα με τη μητέρα της», ανέφερε ο συνήγορος του κ. Λύτρα.

«Έφτασαν εκεί, ενεργοποιήθηκε για άγνωστο λόγο το panic button και στη συνέχεια υποβλήθηκε από την κ. Πολυζωγοπούλου μήνυση. Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό», πρόσθεσε.

«Δεν έχει σταλεί κανένα απειλητικό μήνυμα», τόνισε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων. «Δεν έχει παραβιάσει κανέναν περιοριστικό όρο. Ο κ. Λύτρας δεν καταλαβαίνει τι έχει γίνει. Εξέφρασε τη μεταμέλειά του από την πρώτη στιγμή», κατέληξε.

Αίτημα για αντικατάσταση των όρων με προσωρινή κράτηση

Σύμφωνα εν τω μεταξύ με την εκπρόσωπο της ΕΛΑΣ, ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του δράστη κρατείται και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία κατόπιν συννενόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα. Ο συνήγορος που συνόδευε το πρόσωπο αυτό αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή, όπως είπε η κ. Δημογλίδου.

Ο δικηγόρος της 37χρονης νυν συζύγου θα μεταβεί στην ανακριτρια για να την ενημερώσει για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή κράτηση.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έγινε viral: Σάλος με τη σύζυγο του πρώην πρωθυπουργού που έγινε τρολ – Έρχονται αποκαλύψεις για πρόσωπα υπεράνω υποψίας

Η Πυθία αποκαλύπτειΑναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.Σάλος...