Η πρόβλεψη του Μητσοτάκη για τον νικητή των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρακολουθούν στο Μέγαρο Μαξίμου τις εξελίξεις στη μάχη για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. Και, όμως, είναι φυσικό κάνουν τις προβλέψεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από πρόσωπα που κινούνται με άνεση στους διαδρόμους και στους χώρους του πρωθυπουργικού Μεγάρου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει τη δική του πρόβλεψη και βγάζει νικητή.

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, νικητής, έστω και δύσκολα, θα είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος από τα μέχρι τώρα στοιχεία των δημοσκοπήσεων θα προκριθεί σίγουρα στον δεύτερο γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ των media: Η υπόθεση Πυργιώτη ανοίγει τον φάκελο των δημοσιογράφων που πληρώνονται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Ο φάκελος Πυργιώτη ανοίγει τις αποκαλύψεις για χρηματοδοτούμενη σιωπή στα media και συμβάσεις με το Δημόσιο

Πυργιώτη – Αβιράμ: Ο γάμος που ρίχνει φως στη σύγκρουση με τον Σκέρτσο

Η Πυργιώτη απαντά στον Σκέρτσο για τη Σύρο, με φόντο τη σχέση της με πρώην πρέσβη του Ισραήλ

Mega Channel: Θρίαμβος στην τηλεθέαση, παραφωνία στην προβολή – Τα ερωτήματα για τη «μονοκαλλιέργεια» Γιάμαλη

Το Mega Channel κυριαρχεί στην τηλεθέαση, αλλά η υπερπροβολή της Γιάμαλη προκαλεί ερωτήματα για εσωτερικές σκοπιμότητες