Η περίεργη εκτός γραμμής Τσίπρα δήλωση της Δούρου – Την έκανε για να την ακούσουν στον ΣΥΡΙΖΑ

Παρότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ζητά εκλογές και ο Αλέξης Τσίπρας είναι εξαιρετικά προσεκτικός κάθε φορά που ερωτάται γιατί δεν ρίχνει το γάντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, η Ρένα Δούρου δείχνει να σηκώνει το γάντι που θα μπορούσε να ρίξει το Μέγαρο Μαξίμου: «Ο τόπος σήμερα δοκιμάζεται από την πανδημία και την αποτυχημένη αντιμετώπισή της από τη χειρότερη κυβέρνηση της Μεταπολίτευσης».

Επιπλέον ισχυρίζεται ότι η παράταξή της είναι έτοιμη να αναλάβει… Μάλλον η δήλωσή της έγινε για να την ακούσουν στον ΣΥΡΙΖΑ.

ΠΗΓΗparon.gr

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη «χάνει μετοχές», αλλά όχι την ισχύ στα media

Η Alpha TV αλλάζει χέρια: Η United Group αποκτά το 50%, αλλά η διοίκηση παραμένει στη Motor Oil. Ποιος έχει πραγματικά τον έλεγχο; Ποια είναι η στρατηγική της οικογένειας Βαρδινογιάννη και πώς εξελίσσεται ο όμιλος;

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.