Η περίεργη αγορά πανάκριβου σπιτιού από υπουργό του Μητσοτάκη που ανησυχεί για το Πόθεν Έσχες του Κασσελάκη – Ο νέος Άκης… Τσοχατζόπουλος

Η Πυθία αποκαλύπτει

Αναγνώστριες και αναγνώστες μου. Συντρόφισσες και σύντροφοι.

Αν δεν τα πως θα σκάσω. Τρελαίνομαι με όσα βλέπω και ακούω και ακολούθως είναι αδύνατον να συγκρατηθώ.

Οι περισσότεροι που παρακολουθείτε την πολιτική επικαιρότητα βλέπετε το πρέσινγκ που ασκεί το διεφθαρμένο σύστημα του Μεγάρου Μαξίμου στον Στέφανο Κασσελάκη για το Πόθεν Έσχες.

Δεν θα μπω στην ουσία του τι έπρεπε να κάνει και τι όχι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο που θέλω να σημειώσω, διότι ουδέν κρυπτόν, είναι ότι τρελαίνομαι όταν βλέπω έναν υπουργό του Μητσοτάκη να αλυχτά από το πρωί μέχρι το βράδυ για το Πόθεν Έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κοιτάξτε. Πρόκειται για μεγάλη πρόκληση. Διότι ο συγκεκριμένος υπουργός, εκεί κάπου, μέσα στην πανδημία, εκεί που γινόταν χαμός και καταστρεφόταν κόσμος και κοσμάκης, αγόραζε ένα πανάκριβο σπίτι σε… ήσυχη περιοχή της Αθήνας. Και ήταν και η μητέρα του στο κόλπο.

Θα ρωτούσε, λοιπόν, κάποιος: Που τα βρήκε τα λεφτά ο υπουργός; Δουλειές, πολλές δουλειές, με ψάρια, πολλά ψάρια, δουλειές τέτοιες που ήθελε να κάνει και άλλος υπουργός του Μητσοτάκη, δουλειές εκατομμυρίων. Και κάπως έτσι έφτασαν να λένε για τον Άκη… Τσοχατζόπουλο του Μητσοτάκη.

Διαβάστε οπωσδήποτε

Αποκλειστικά στο Periodista:

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ