Η παρέμβαση του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει τις αποκαλύψεις και τις καταγγελίες του Κυριάκου Βελόπουλου για τα έγκλημα των Τεμπών

«Η Ελληνική Λύση και ο πρόεδρός της Κυριάκος Βελόπουλος, τρεις ημέρες μετά το έγκλημα των Τεμπών και επί 18 ολόκληρους μήνες, κατήγγειλε την οργανωμένη συγκάλυψη από την κυβέρνηση, στηλιτεύοντας συγκεκριμένα την εξαφάνιση των βίντεο φόρτωσης της εμπορικής αμαξοστοιχίας», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, επισημαίνοντας: «Τότε, τόσο η κυβέρνηση όσο και το σύνολο των κομμάτων της αντιπολίτευσης μας χλεύαζαν και μας αποκαλούσαν “συνωμοσιολόγους”. Σήμερα, τα ίδια κόμματα σπεύδουν να βγάλουν ανακοινώσεις, έπειτα από την παρέμβαση του Αρείου Πάγου που επιβεβαιώνει στο ακέραιο τις καταγγελίες μας».

Επίσης, η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «τόσο η κυβέρνηση όσο και η αντιπολίτευση οφείλουν να απολογηθούν. Η κυβέρνηση για την τετελεσμένη συγκάλυψη και η αντιπολίτευση διότι, εάν στήριζε από την πρώτη στιγμή τις καταγγελίες της Ελληνικής Λύσης, η ΝΔ δεν θα μπορούσε να επιχειρήσει αυτή την αισχρή και ύποπτη συγκάλυψη».

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αμερικανικά μαχητικά αποσύρονται από τη Μέση Ανατολή ενόψει πιθανών ιρανικών πληγμάτων

Αμερικανικά στρατιωτικά αεροσκάφη αποσύρονται από τη βάση Αλ Ουντέιντ στο Κατάρ λόγω πιθανών ιρανικών χτυπημάτων. Ο Τραμπ αποφασίζει για εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν. Όλο το ρεπορτάζ.