Η ΝΔ πρέπει να δεσμευτεί για προανακριτική επιτροπή για τα Τέμπη (pic)

Να δεσμευτεί η ΝΔ ότι «θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη» ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, απαιτεί η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση στη Βουλή.

«Μπορεί να δεσμευτεί η ΝΔ ότι θα ψηφίσει τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη μιας η δύο συνεδριάσεων προκειμένου να ενεργοποιηθεί άμεσα το άρθρο 86 του Συντάγματος και να οδηγηθεί ο κ. Καραμανλής και όσα πολιτικά πρόσωπα εμπλέκονται στην υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη ώστε να δικαστουν με βάση τις μηνύσεις των συγγενών των θυμάτων;» τονίζει η Βούλα Κεχαγιά στην ανάρτησή της.

«Θα κατατεθεί, θα δούμε αν υπάρχουν νεώτερα στοιχεία – γιατί έχουν ήδη κατατεθεί δύο προτάσεις για σύσταση προκαταρκτικής που απέρριψε η Βουλή. Αν έχουν την ευγενή καλοσύνη και πιστεύουν αυτά που λένε, να κάνουν την κατάθεση της πρότασης, να δούμε τα νεότερα στοιχεία και να τα αξιολογήσουμε» απάντησε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΙ.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ