Η «Νατασα της Ντροπής» και η «άνοδος της ασημαντότητας» – Ο Νίκος Καρανίκας απάντησε στην Αναστασία Γιάμαλη για τον Πολάκη (pic)

Στην ανάρτηση που έκανε νωρίτερα η υπάλληλος των ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη, Αναστασία Γιάμαλη, απάντησε ο Νίκος Καρανίκας για το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες με τον Παύλο Πολάκη.

Δείτε τι έγραψε:

«έκαστος εφ’ ω ετάχθη»

Η «Νατασα της Ντροπής» αυτοαποδείχθηκε.

Απέδειξε τι σημαίνει «άνοδος της ασημαντότητας».

απλά, δεν έχει την στοιχειώδη αισθητική και ευφυΐα για να καταλάβει ότι επρόκειτο για την ίδια και δεν προσβάλει τον Πολάκη.

Εξάλλου μας είχε δείξει από πριν ότι με το Τιποτα της, εκπροσωπεί άξια το επίπεδο και την αξία των κυρίαρχων ΜΜΕ. Δεν χρειάστηκε να μετακομίσει για να αποδειχθεί. Ήταν γνωστό το τίποτα που ήθελε να γίνει κάτι.

Νωρίτερα η Αναστασία Γιάμαλη είχε γράψει τα ακόλουθα:

Όταν η εκφορά του λόγου θολώνει την ουσία του, είναι λάθος και προβληματική η εκφορά. Όταν η εκφορά είναι και τραμπούκικη, τόσο το χειρότερο.
Όταν ο λόγος απευθύνεται σε γυναίκα πολιτικό με εκφοβιστικούς όρους «να κάνει καμία δουλειά» και «βούλωστο», χαρακτηρίζει απόλυτα εκείνον που τον εκφέρει και διαβάζεται ως δίπλα προβληματικός παρά το γεγονός πως θεωρώ οτι και απέναντι σε κάποιον στρέητ ανδρα συνομιλητή την ίδια προβληματική προσέγγιση θα είχε.
Και όσοι/όσες σπεύσουν να πουν την γνωστή υποστηρικτική μπούρδα για το δίκαιο του επιχειρήματος που εν προκειμένω ήταν η ισοπέδωση του ΕΣΥ που είναι υπαρκτή, ας πούμε για πολλοστή φορά πως το δίκαιο του επιχειρήματος δεν μπορεί να δικαιολογεί την καφρίλα ούτε την τραμπούκικη/εκφοβιστική συμπεριφορά. Δεν είναι δικαιολογία το τι θέλει να πει, πχ. για την πρόσβαση των ανασφάλιστων στο ΕΣΥ, όταν χρησιμοποιεί σεξιστικό λόγο κάνοντας το.
Ιδίως για εκείνες και εκείνους από μας που ενοχλούμαστε, ξορκίζουμε τον ακροδεξιό λόγο και ρητορική.
Ο λόγος άλλωστε παράγει επίσης ιδεολογία.
Περσινά ξινά σταφύλια θα μου πείτε…


Δείτε την ανάρτηση της Αναστασίας Γιάμαλη:

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Daily Sabah: Οι Εβραίοι θέλουν Γη του Ισραήλ τη βόρεια Κύπρο

Εδώ και καιρό η Ανατολική Μεσόγειος αποτελεί εστία γεωπολιτικής...