Η νέα θέση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης εκλέχτηκε Γραμματέας της Νέας Αριστεράς, κατά την πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, μετά το 1ο Ιδρυτικό Συνέδριο στις αρχές Νοεμβρίου.

Παράλληλα αναδείχθηκε 20μελές Πολιτικό Γραφείο στο οποίο μετέχουν επιπλέον ο πρόεδρος της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης και ο Γραμματέας της ΚΕ Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αριθμεί δηλαδή συνολικά 22 μέλη.

Στο Πολιτικό Γραφείο μετέχουν, μεταξύ άλλων, η Έφη Αχτσιόγλου, ο Νάσος Ηλιόπουλος, ο Κωστής Καρπόζηλος, ο Πάνος Λάμπρου, ο Αριστείδης Μπαλτάς, ο Πάνος Σκουρλέτης, ο Νίκος Μπίστης, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η πλήρης σύνθεση του Πολιτικού Γραφείου:

Αγγέλη Ελευθερία

Αποστολάκη Εύη

Αχτσιόγλου Έφη

Βαμβουρέλη Μαρία

Γιαννακάκη Μαρία

Ηλιόπουλος Νάσος

Καλαμαρά Έφη

Καλκανδής Πέτρος

Καρπόζηλος Κωστής

Κατριβάνου Βασιλική

Κνήτου Κατερίνα

Κωστή Μακρίνα Βιόλα

Λάμπρου Πάνος

Ματσούκα Χαρά

Μπαλτάς Αριστείδης

Μπίστης Νίκος

Σκουρλέτης Πάνος

Τζανακόπουλος Δημήτρης

Τσακαλώτος Ευκλείδης

Τσιλίκας Γιάννης

Στο Πολιτικό Γραφείο συμμετέχουν ο Πρόεδρος Αλέξης Χαρίτσης και ο Γραμματέας Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Διαβάστε οπωσδήποτε

google news svg icon

Ακουλούθησε το Periodista.gr στο Google News για να μαθαίνεις όσα δεν τολμούν ή δεν θέλουν να γράψουν οι άλλοι.

Περισσότερα

Άρθρα
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανατροπή φέρνει δημοσκόπηση στην Κεντροαριστερά: Πρώτος ο Τσίπρας, αλλά…

Νέα δημοσκόπηση δείχνει ανατροπές στη μάχη της κεντροαριστεράς: Πλεύση Ελευθερίας μπροστά από ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας, Κωνσταντοπούλου και Ανδρουλάκης στη μάχη για την ηγεσία ενός νέου φορέα.

Θα πουλήσει τελικά ο Ιβάν Σαββίδης; – Ζητά 334 εκατ. ευρώ για να αποχωρήσει

Η Λουί-Ντρέιφους επανέρχεται με προσφορά 40€/μετοχή για τον ΟΛΘ – Η μετοχή καλπάζει, ο Σαββίδης ζητά 334 εκατ. ευρώ – Θα πει ξανά όχι;

Αλλαγές στον ΠΑΟΚ: Σενάρια για επενδυτές – Η αινιγματική κίνηση του Ιβάν Σαββίδη

Στο προσκήνιο πιθανή είσοδος επενδυτών στον ΠΑΟΚ – Τι...

Το πολιτικό παρασκήνιο πίσω από τη συμφωνία ΠΑΟΚ – Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα

Η ελληνική κυβέρνηση αρνείται εμπλοκή στη συμφωνία του Α.Σ. ΠΑΟΚ με τον Αριστοτέλη Μυστακίδη για τη Νέα Τούμπα. «Δεν γνωρίζαμε για το deal», ανέφερε πηγή του Μαξίμου. Η συμφωνία αφορά πλήρη ιδιωτική χρηματοδότηση.